|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Wymiary wewnętrzne bagażnika |
Autor |
Wiadomość |
macior
Mitsumaniak

Auto: Lancer1.8cvt'10,Micra1.0cvt00
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-11-2011, 12:29
|
|
|
no i mam: http://www.motofakty.pl/a...r_16_sedan.html
poprzedni lanc miał 430, i może ta informacja została podana gdzieś przy okazji specyfikacji obecnego modelu,
no i jakoś tak mi utkwiło
No i nie mam co odszczekiwać - znalazłem pierwotne źródło: w listopadzie 2009 bodajże w czasopiśmie AutoMoto jako załącznik promocyjny dystrybutora Mitsu wszyto folderek reklamowy przezentujący cały wachlarz Lanców (Evo, Ralli, Sedan, Sportback). Na ostatniej stronie, a w zasadzie okładce/tyłówce podano parametry Sedana, w tym poj. bagażnika 430dm3 .
Tak dobrze żyło mi się z przeświadczeniem, że mam większy kufer....
Teraz, przy najbliższym dalszym wyjeździe zapewne nie uda mi się spakować |
|
 |
prosto
Forumowicz
Auto: Lancer 2.0, R6
|
Wysłany: 29-02-2012, 19:43
|
|
|
ja mam lancera(2008r) w sedanie od miesiąca, i juz za mna pierwszy nieco dluzszy wyjazd (600km), jechalismy w 4 osoby, kazdy mial po jednej na prawde duzej walizce a do tego kazdy mial jeszcze jedną mniejszą walizke/torbe, + 2 deski snowboardowe, buty itp, kwestia odpowiedniego poukladania. nie ma co ukrywac bylo ciezko sie spakowac, ale po kilku probach udalo sie, i miejsce dla pasazerow bylo normalne, nie musieli nic trzymac czy cos. a do tego ja - kierowca - mam 195. nikt nie narzekal na brak komfortu, a i silniczek 155KM zasuwał ładnie ) oczywiscie jedno siedzenie bylo zlozone, a zadnych dodatkowych bagaznikow dachowych czy innych cudow nie posiadam. a wiec smialo moge odpowiedziec ze 4 osoby + bagaz to nie problem |
|
 |
oblivion
Nowy Forumowicz
Auto: jeszcze UFO
|
Wysłany: 11-07-2019, 12:44
|
|
|
Odgrzebuję kotleta
Czy ktoś mógłby zmierzyć szerokość pomiędzy nadkolami w sportbacku? noszę się z zakupem, a czasem wożę płaskie rzeczy (obrazy) |
|
|
|
 |
HUGIO
Forumowicz

Auto: Lancer CX3A '09 1.8 143KM+LPG
Pomógł: 44 razy Dołączył: 04 Cze 2017 Posty: 1024 Skąd: jesteś?
|
Wysłany: 11-07-2019, 19:56
|
|
|
oblivion,
Ostatnio chciałem przewieźć płytę o szerokości około jednego metra i niestety się nie zmieściła na płasko, zabrakło 2/3 centymetrów. |
_________________ Moje przygody z Lancerem sportbackiem: https://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=102303 |
|
|
|
 |
MichalRBB
Forumowicz
Auto: Lancer 1.8 143KM
|
Wysłany: 12-07-2019, 11:35
|
|