|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pojemność bagażnika |
Autor |
Wiadomość |
Akuma supido
Forumowicz
Auto: Galant2,5V6Mazda premacy Honda
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-07-2019, 18:37 Pojemność bagażnika
|
|
|
Witam.
Jako że rozglądam się za większym autem rodzinnym ( nie sprzedaję galanta ) nie sposób ominąć grandisa.
Potrzebuję coś większego od suwa ponieważ będzie przewożony wózek na którym porusza się córka, wózek nie jest składany więc siłą rzeczy zajmuje sporo miejsca ograniczając ilość możliwych do zabrania bagaży. Obecnie mam Mazdę premacy z bagażnikiem 430L i muszę zapinać dodatkowy bagażnik na dachu.
Z informacji jakie udało mi się znależć wiem że w grandisie minimalna objętość bagażnika przy rozłożonych dwóch rzędach tylnych siiedzeń to 320L natomiast przy złożonych dwóch tylnych rzędach siedzeń to 1545L.
Ile zatem wynosi pojemność bagażnika gdy złożony jest ostatni rząd siedzeń? wersja 5 osób plus duży bagażnik.
Pozdróweczka.
[ Dodano: 11-08-2019, 18:09 ]
Witam.
Bardzo proszę o podpowiedzi jakiego grandisa szukać ( planuję diesla kupić) wiadomo wv , która wersja lepsza 136kM czy 140kM po roku 2009.
Tak ogólnie na co zwracać uwagę przy zakupie , jakie ma bolączki, jakie były wersje wyposarzenia itd.
[ Dodano: 11-08-2019, 18:18 ]
Jeszcze kwestia nawigacji, dużo lepiej wygląda niż mały wyślietlacz z półką . Jakie informacje wyświetla ? np: dane o aktualnym spalaniu, radio fm itd. |
|
|
|
 |
|
|