Uszkodzony przód wymiana elementów |
Autor |
Wiadomość |
_baniak
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander III 2.4
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-04-2019, 00:09 Uszkodzony przód wymiana elementów
|
|
|
Witam,
To mój drugi post na forum zaraz po przywitaniu się
Mam uszkodzony przód w wersji z 2018 roku i chcę kupić maskę oraz światła. I tu potrzebuję pomocy doświadczonych kolegów
Maska - czy jest różnica w wersji przed liftem i po lifcie ? Na zdjęciach nie mogę się dopatrzeć, kształt i przetłoczenia wyglądają tak samo... A mocowanie, wymiary i konstrukcja ?
Lampy przód - jest okazja aby zmienić z obecnych ksenonów na LEDy. Używane lampy chodzą w podobnych cenach. Czy jest różnica w podłączeniu ? Np. inne wtyczki , inne wiązki ? Czy może można je stosować zamiennie ?
Pozdrawiam
[ Dodano: 22-04-2019, 23:20 ]
Nikt ? nic ? |
|
|
|
 |
VICpb
Forumowicz
Auto: Outlander 2.0 '17
|
Wysłany: 23-04-2019, 11:36
|
|
|
Jesli chodzi o maske to tylko bazujac na ofertach sprzedazy to sa wyroznione ktore sa przed a ktore po lifcie wiec zakladam ze sa inne.
Natomiast lampy, nie sadze aby caly uklad sterowania byl zintegrowany w lampie wiec rowniez obstawialbym ze proste wlozenie LEDowych raczej nie wchodzi w gre. |
|
|
|
 |
tokyo
Forumowicz
Auto: evo 126p :)
Pomógł: 35 razy Dołączył: 11 Kwi 2010 Posty: 1224 Skąd: Zabrze
|
Wysłany: 20-06-2019, 12:02
|
|
|
Maski sa takie same - maga byc minimalne roznice ale ostatnie wydanie czesci zamiennej jest takie samo
Lampy mozesz zmienic bez problemu roznice sa w sterowaniu silniczkow lamp
W lampach nie ma ukladow sluzacych do sterowania
Lampy przekladamy plug and play
W ameryce po zmianie lamp na europe mozna zrobic reg reczna bez problemu |
_________________ FB: Tokyo Dawid Mitlas
IG: tokyo.dawid
Nic nie jest wieczne moje evo 126p rowniez . |
|
|
|
 |
Keemt
Nowy Forumowicz
Auto: OT3
|
Wysłany: 11-08-2019, 11:57
|
|
|
tokyo, tokyo, Cześć, widzę że masz bardzo dużą wiedzę na temat outlanderów. Czy istnieje szansa że zajmujesz się tymi samochodami w sposób zarobkowy i można byłoby skorzystać z Twoich usług? Jestem na zakupie OT3 po lifcie z USA i mam najprawdopodobniej do zmiany światła. Będę wdzięczny za numer telefonu jeśli moglibyśmy porozmawiać.
Z góry wielkie dzięki.
Pozdrawiam,
Tomek |
|
|
|
 |
szeryf85
Forumowicz
Auto: Outlander II
|
Wysłany: 12-08-2019, 10:23
|
|
|
Trzymaj numer do tokyo, z braku czasu rzadko zagląda na forum 510343232 - tak mam upoważnienie do podawania jego nr tel |
|
|
|
 |
|