|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Prośba o zerknięcie czy wszystko gra? :) |
Autor |
Wiadomość |
Jakub90
Nowy Forumowicz
Auto: VW
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-08-2019, 16:43 Prośba o zerknięcie czy wszystko gra? :)
|
|
|
Witam serdecznie koledzy!
To mój pierwszy post na tym forum po rejestracji, wcześniej długo sprawdzałem podobne wątki, ale widziałem, że nikt nie zapostował samochodu którego znalazłem
https://www.otomoto.pl/of...html#df53c7f227
Bardzo prosiłbym kolegów lepiej znających temat żeby się wypowiedzieli na temat ww. oferty
Jutro - pojutrze wybiorę się osobiście na oględziny, ale może jest coś nie tak co "bije w oczy" a ja tego nie widzę?
Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
Leszkomis
Forumowicz
Auto: Lancer SB Intense
|
Wysłany: 21-08-2019, 21:36
|
|
|
Hej,
w związku z tym, że sprzedawałem ostatni miesiąc Lancera ojca (poszło w miniony weekend), a teraz sprzedaje swojego, więc otomoto przeglądam na bieżąco.
W Polsce chyba Lancer chodził z dieslem 2.0 DID. Nie znam tego silnika szczerze. Liczba koni jak w 1.6L benzynie z Polski.
To wersja chyba bez zestawu głośnomówiącego. Co może boleć w dzisiejszych czasach. Dziwne, że nie ma też czujników cofania. Wygląda na jakąś biedawersję z dokładką spojlera i listew pod progami. Na oko lakierniczo ze zdjęć wszystko ok, ale wersja niepolska, więc nie pomogę za bardzo. Cena do wyposażenia taka sobie moim zdaniem.
Jeśli się zgodzisz, mogę Ci wysłać na PW ofertę mojego wozidła. Cena podobna, a auto na 100% bez przygód i z Polski. Napisz PW, jeśli będziesz zainteresowany.
Pozdr |
_________________ Samochód to coś więcej niż narzędzie, to partner |
|
|
|
 |
Venom86
Forumowicz

Auto: Lancer Evo X
Pomógł: 9 razy Dołączył: 08 Cze 2016 Posty: 199 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 22-08-2019, 13:03
|
|
|
Leszkomis napisał/a: | Hej,
w związku z tym, że sprzedawałem ostatni miesiąc Lancera ojca (poszło w miniony weekend), a teraz sprzedaje swojego, więc otomoto przeglądam na bieżąco.
W Polsce chyba Lancer chodził z dieslem 2.0 DID. Nie znam tego silnika szczerze. Liczba koni jak w 1.6L benzynie z Polski.
To wersja chyba bez zestawu głośnomówiącego. Co może boleć w dzisiejszych czasach. Dziwne, że nie ma też czujników cofania. Wygląda na jakąś biedawersję z dokładką spojlera i listew pod progami. Na oko lakierniczo ze zdjęć wszystko ok, ale wersja niepolska, więc nie pomogę za bardzo. Cena do wyposażenia taka sobie moim zdaniem.
Pozdr |
Byl 1.8 MIVEC diesel 116KM na kraje Beneluksu i 150KM Niemcy i inne. Bardzo fajny silnik o wiele lepszy niz VW 2.0DID(czyli TDI) zdlawiony softem na 116KM update softu i masz 150KM a virus to i 170+ wypluje
Auto jak dla mnie ma zderzak z przedlifta po 2013 przedni zderzak powinien byc jak w Sportbacku - ale reki nie dam sobie uciac
Nie ma tu zestawu BT mial by przyciski pod lewym ramieniem kierownicy.. |
_________________ Evo X MR - jest
Lancer SB 1.8 - był
Kawasaki ER-6n |
|
|
|
 |
|
|