Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Hubeeert
03-06-2007, 23:54
[CB4W 1.6] zepsute wycieraczki...
Autor Wiadomość
ryzy
[Usunięty]

Wysłany: 24-05-2007, 00:08   [CB4W 1.6] zepsute wycieraczki...

Witam forumowiczów ma pytanie do was przyjechałem z francji z pracy patrze na miska a ona ma podniesione wycieraczki mysle moze komus sie nudziło złozyłem je załanczam a tu silniczek chodzi a wycieraczki ani drgną :/ teraz moje pytanie jak dostac sie do mechanizmu wycieraczek po odkręceniu srobki przy ramieniu wykręca sie ją czy normalnie wyciąga? bo nie chce tego popsuc bardziej ??
Ostatnio zmieniony przez akbi 29-05-2007, 21:59, w całości zmieniany 1 raz  

gregorbu
[Usunięty]

Wysłany: 24-05-2007, 08:12   

Musisz ściągnąć wycieraczki, a następnie podszybie (mocowane na plastikowe spinki). Obstawiam, że przeguby się wyrobiły, ramiona spadły i będzie Cię czekała wymiana mechanizmu...

ryzy
[Usunięty]

Wysłany: 24-05-2007, 09:41   

tak royumie ze musze je sciagnac ale własnie o to pytam czy je sie wykręca z tej sroby co ja mocuje czy poprostu wyciąga bo próbowałem sciagnac ale nie idzie a nie chce narobic wiekszego bałaganu :p

gregorbu
[Usunięty]

Wysłany: 24-05-2007, 09:55   

Po odkręceniu śrubki po prostu ściągasz ramię wycieraczki. Jeśli do tej pory nie było ściągane, moze siedzieć sztywno. Proponuję zatem odkręcić śrubke i podnieść ramię - wówczas łatwiej schodzi.

ryzy
[Usunięty]

Wysłany: 24-05-2007, 16:24   

wielkie dzieki juz wszystko zrobione :)

gregorbu
[Usunięty]

Wysłany: 24-05-2007, 21:46   

ryzy napisał/a:
wielkie dzieki juz wszystko zrobione :)
Pochwal się, co było przyczyną i jak ją usunąłeś.

ryzy
[Usunięty]

Wysłany: 25-05-2007, 17:25   

Wiec taka jak mowiłes przegub sie wyrobił niestety i musiałem wymienic mechanizm na szczescie miałem go w piwnicy :]

Odpowiedz do tematu