|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 03-06-2007, 23:54 |
[CB4W 1.6] zepsute wycieraczki... |
Autor |
Wiadomość |
ryzy [Usunięty]
|
Wysłany: 24-05-2007, 00:08 [CB4W 1.6] zepsute wycieraczki...
|
|
|
Witam forumowiczów ma pytanie do was przyjechałem z francji z pracy patrze na miska a ona ma podniesione wycieraczki mysle moze komus sie nudziło złozyłem je załanczam a tu silniczek chodzi a wycieraczki ani drgną :/ teraz moje pytanie jak dostac sie do mechanizmu wycieraczek po odkręceniu srobki przy ramieniu wykręca sie ją czy normalnie wyciąga? bo nie chce tego popsuc bardziej ?? |
Ostatnio zmieniony przez akbi 29-05-2007, 21:59, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 24-05-2007, 08:12
|
|
|
Musisz ściągnąć wycieraczki, a następnie podszybie (mocowane na plastikowe spinki). Obstawiam, że przeguby się wyrobiły, ramiona spadły i będzie Cię czekała wymiana mechanizmu... |
|
|
|
 |
ryzy [Usunięty]
|
Wysłany: 24-05-2007, 09:41
|
|
|
tak royumie ze musze je sciagnac ale własnie o to pytam czy je sie wykręca z tej sroby co ja mocuje czy poprostu wyciąga bo próbowałem sciagnac ale nie idzie a nie chce narobic wiekszego bałaganu |
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 24-05-2007, 09:55
|
|
|
Po odkręceniu śrubki po prostu ściągasz ramię wycieraczki. Jeśli do tej pory nie było ściągane, moze siedzieć sztywno. Proponuję zatem odkręcić śrubke i podnieść ramię - wówczas łatwiej schodzi. |
|
|
|
 |
ryzy [Usunięty]
|
Wysłany: 24-05-2007, 16:24
|
|
|
wielkie dzieki juz wszystko zrobione |
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 24-05-2007, 21:46
|
|
|
ryzy napisał/a: | wielkie dzieki juz wszystko zrobione | Pochwal się, co było przyczyną i jak ją usunąłeś. |
|
|
|
 |
ryzy [Usunięty]
|
Wysłany: 25-05-2007, 17:25
|
|
|
Wiec taka jak mowiłes przegub sie wyrobił niestety i musiałem wymienic mechanizm na szczescie miałem go w piwnicy :] |
|
|
|
 |
|
|