|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Włącznik Świateł Awaryjnych - Instrukcja wymiany żarówki |
Autor |
Wiadomość |
Balon
Forumowicz Balon
Auto: Mitsubishi Lancer CS3W
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 26 Sty 2015 Posty: 136 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 19-02-2015, 07:10
|
|
|
żarówka oryginalna na alle... 17zł + wysyłka. Zaryzykowałem i kupiłem cały przcisk gościu ma jeszcze ze 4 takie przełączniki ale nie będę jechał i sprawdzał a w którym jest dobra żarówa - wsadzę diodę |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 21013 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 19-02-2015, 07:29
|
|
|
A w ASO pytałeś o koszt żarówki
Na jakiejś stronce widziałem za 2,5$ więc cena w ASO może nie zabije . |
_________________ Gość zobacz moją zieloną żabę .
 |
|
|
|
 |
Balon
Forumowicz Balon
Auto: Mitsubishi Lancer CS3W
Pomógł: 2 razy Dołączył: 26 Sty 2015 Posty: 136 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 20-02-2015, 08:30
|
|
|
Bizi78 napisał/a: | A w ASO pytałeś o koszt żarówki
Na jakiejś stronce widziałem za 2,5$ więc cena w ASO może nie zabije . |
wstawiłem diodę na 12V i jest OK. Przycisk się przyda nie kosztował majątek tylko 40zł z ciekawości zapytam w ASO ile tak żarówka kosztuje |
|
|
|
 |
forttravel
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer VIII 1,6
|
Wysłany: 26-10-2019, 09:11 Re: Włącznik Świateł Awaryjnych - Instrukcja wymiany żarówki
|
|
|
Pawel`85 napisał/a: | Witam,
Wczoraj sie za to zabrałem i postanowiłem ułatwic wszystkim w przyszłości wykonanie tego zadania dlatego pisze tego posta.
Dzieki za uwagę, prosze tylko robić do z wyczuciem zwłaszcza wyszarpywanie elementów z zatrzasków,
nie chcemy przecież ich zepsuć.
Pozdrawiam. |
Dzień dobry, czy ktoś z użytkowników mógłby podesłać/załadować ponownie zdjęcia z tutorialu Pawła 85, u mnie ich nie widać. Dziękuję serdecznie. Zabrałem się właśnie za tą robotę, ale te plastiki są strasznie mocno spasowane, wszystko skrzypi ale nie wyłazi (śruby odkręciłem...). |
|
|
|
 |
|
|