|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Lancer Ralliart |
Autor |
Wiadomość |
maciejjj
Forumowicz

Auto: Lancer
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 31-10-2019, 10:08 Lancer Ralliart
|
|
|
Witam,
Szukam Lancera w wersji ralliart. Znalazłem takie ogłoszenie:
https://www.otomoto.pl/of...o-ID6C1G5z.html
Główne pytanie to czy należy przy tym samochodzie bać się przebiegu 176tys km. Rozmawiałem z Panem, który powiedział, że ostatni wpis w książce serwisowej jest przy 95tys km oraz są faktury na serwis skrzyni biegów ( wymiana oleju) przy przebiegu ok 150tys. Reszta była robiona poza ASO. Może się mylę ale chce myśleć, że jeżeli auto jest ze Szwajcarii to czynności serwisowe były prowadzone zgodnie z instrukcja.
Mam VIN samochodu: JMBSMCY4AAU000203
Jak myślicie? |
|
|
|
 |
HUGIO
Forumowicz

Auto: Lancer CX3A '09 1.8 143KM+LPG
Pomógł: 44 razy Dołączył: 04 Cze 2017 Posty: 1024 Skąd: jesteś?
|
Wysłany: 31-10-2019, 11:53
|
|
|
Mam wrażenie, że ktoś się już tutaj pytał o to auto i to nawet parę miesięcy temu (ale mogę się mylić). Zapytaj się kiedy dokładnie był sprowadzony, bo przy takiej cenie sedan i to czarny pewnie byłby sprzedany w ciągu tygodnia jeśli jest z nim wszystko ok...
PS Na zdjęciach sprawia wrażenie, że wszystko jest w porządku. |
|
|
|
 |
maciejjj
Forumowicz

Auto: Lancer
|
|
|
|
 |
Mazin89
Forumowicz

Auto: Lancer Ralliart
Pomógł: 12 razy Dołączył: 11 Lip 2017 Posty: 433 Skąd: Siedlce
|
Wysłany: 31-10-2019, 12:26
|
|
|
To auto stoi na OTOMOTO już bardzo długo. Myślę, że coś koło roku conajmniej. Olej w skrzyni wymienia się co 60 tys. więc te 150 tys. to dziwna wartość. Albo się ktoś pospieszył, albo długo zwlekał.
Akurat to, że obsługi są robione poza ASO o niczym nie świadczy. Ja płyny eksploatacyjne czy filtry też sam wymieniam. Nie jest to trudna czynność. |
|
|
|
 |
|
|