|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Lancer viii 1.5 |
Autor |
Wiadomość |
luke88
Nowy Forumowicz
Auto: brak
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-12-2019, 23:06 Lancer viii 1.5
|
|
|
Tym razem auto droższe, ale z tego co czytałem lepiej zabezpieczone przed korozją niż gen. vii. Pierwszy właściciel, nieduży przebieg, w autobazie brak historii incydentów.
https://www.otomoto.pl/of...l-ID6CJKnx.html |
|
|
|
 |
HUGIO
Forumowicz

Auto: Lancer CX3A '09 1.8 143KM+LPG
Pomógł: 44 razy Dołączył: 04 Cze 2017 Posty: 1024 Skąd: jesteś?
|
Wysłany: 29-12-2019, 16:40
|
|
|
Na zdjęciach wygląda ok, jedynie razi w oczy brak wyposażenia (co będzie w przyszłości utrudniać sprzedaż) :/
Co do zabezpieczenia przed korozją, to jest raczej takie samo, chyba że ktoś zrobił we własnym zakresie. Stan podwozia może być lepszy z tego względu, że ta generacja jest po prostu młodsza |
_________________ Moje przygody z Lancerem sportbackiem: https://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=102303 |
|
|
|
 |
luke88
Nowy Forumowicz
Auto: brak
|
Wysłany: 03-01-2020, 00:09
|
|
|
Właśnie to mnie trochę martwi. Poza tym wydaje mi się, że 19k jak na auto po pierwszym właścicielu i z niezbyt dużym przebiegiem to trochę mało, zwłaszcza że sprzedaje je salon, który musi na tym zarobić. Pytanie gdzie może być haczyk...
[ Dodano: 04-01-2020, 19:32 ]
Ok obejrzałem go i z drobnych rzeczy:
- maska zaczyna korodować (purchel + ogniska na krawędzi),
- niewielkie początki korozji na jednym z progów i rancie tylnych drzwi,
- po odpaleniu z rury wydobywał się lekko jasny dym, ale strzelam, że to tylko para wodna; rura w środku względnie czysta,
Z rzeczy, które mnie trochę niepokoją:
- wilgotny silnik; nie wiem czy w aucie, które długo stoi na placu jest to dopuszczalne,
- niesymetryczne krawędzie z tyłu (między bagażnikiem a błotnikiem oraz między bagażnikiem a reflektorem),
- początki korozji kielichów,
A na deser - izolacja maski pękła i resztki gąbki powpadały do silnika .
W sumie sam nie wiem, co o tym myśleć... |
|
|
|
 |
HUGIO
Forumowicz

Auto: Lancer CX3A '09 1.8 143KM+LPG
Pomógł: 44 razy Dołączył: 04 Cze 2017 Posty: 1024 Skąd: jesteś?
|
|
|
|
 |
|
|