|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
moze pomozecie |
Autor |
Wiadomość |
Browar [Usunięty]
|
Wysłany: 26-05-2007, 19:44 moze pomozecie
|
|
|
Siemka Wariaty!
Kumpel kupil niedawno Suzuki Swifta 1.0 GL 2001
a ze to japonczyk jak nasze miski to zwracam sie z pytankiem.Otoz od jakiegos czasu(3dni) do dzis pali mu sie kontrolka CHECK ENGINE i w sumie niewiadomo dlaczego.Objawow zadnych nie ma jezdzi jak jezdzil stad moje pytanie - co sie u licha moze dziac, jak mozna usunac ta ustrrke.
Bede wdzieczny za jakiekolwiek sugestie porady z waszej strony.
Mail bezposredni do kolegi to:
magus20@tlen.pl
Wykazcie sie wiedza o japonczykach ;p
heh
pozdrówki
bwr |
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 162 razy Dołączył: 20 Sie 2006 Posty: 6011 Skąd: Przemyśl
|
Wysłany: 27-05-2007, 09:20
|
|
|
Przecież bez zczytania kodu błędu nikt niczego nie wymyśli chyba że chodzi ci o to jak to zrobić bez podpinania do kompa
PS. w starszych modelach dało się wymrugać diodą kod błędu analogicznie jak w miśkach ale czy w nowszych też tak się da to nie wiem tak czy siak w ASO kasują za podpięcie 50-100zł
PPS. Tutaj masz linka do forum i faq swiftowego są tam instrukcje manuale itp. rzeczy - sposób odczytu kodu błędu tez jest opisany. |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
Browar [Usunięty]
|
Wysłany: 27-05-2007, 09:43
|
|
|
Wielkie dzieki saphire, wyrazy podziekowania dla Ciebie ze strony mojego kolegi