Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Ocena Lancera, ciekawy okaz, czy warty ceny
Autor Wiadomość
Lui23 
Nowy Forumowicz

Auto: Lancer 2007
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 26-02-2020, 22:27   Ocena Lancera, ciekawy okaz, czy warty ceny

Witam kolegów,

Prósba o pomoc w ocenie lancera, ciekawy okaz. Moze ktos ogladal ?

https://www.otomoto.pl/of...tml?isPreview=1

Roguuu95 
Forumowicz

Auto: Lancer 2.0 TDI
Wysłany: 27-02-2020, 11:25   

Wgniotka prawy tył, nadkole, a tego blacharz się raczej nie podejmie bo podwójna blacha tam jest, więc musiałbyś z tym jeździć raczej, a jak tam oberwało to możliwe że też felga dostała trochę. Jestem ciekaw czy te lampy z tyłu mają homologacje choć jak 3lata jeździł w PL to raczej problemów z tym nie miał, mi osobiście się one nie podobają, ale to kwestia gustu. Był chyba spojler montowany bo na bagażniku zaślepki w miejscach montowania, a jak średnio zrobione i nie zabezpieczone to może tam się rdza podkradać. W środku zadbany, wyposażenie jest git, ja bym pojechał i na żywo zobaczył co i jak.

Lui23 
Nowy Forumowicz

Auto: Lancer 2007
Wysłany: 28-02-2020, 13:03   

Bylem przejazdem wiec obejrzałem z ciekawosci.
Pierwsze wrazenie - chcialem sedana ale jednak wole sportbacka :)
Strasznie maly bagaznik dodatkowo jeszcze ta tuba.

Do rzeczy: auto generalnie ladnie sie prezentuje, nadkole faktycznie uszkodzone ale to raczej wyglada na przetarcie od jakiegos slupka. Wlasciciel pokazal mi zdjecie zanim wymienil drzwi prawy tyl. Wygladalo jak przeciagniete od nadkola az do przednich drzwi.

W klapie faktycznie zaślepki po skrzydle.

W srodku ladnie, skorka czysta, troszeczke przetarta na fotelu kierowcy. Kierownica troche wytarta. Przelecialem czujnikiem, generalnie oryginalny poza lewym przednim blotnikiem, warstwa 150-200 wiec to raczej tylko malowanie. Reszta w okolicach 70-90 mikronow.

Auto raczej nie wygladalo na odpicowane na sprzedaz, klient caly czas jezdzi.

Ciakwostka, aluski z zimowkami z logiem mazdy :)

Z minusów to brakowalo 1 zaslepki dachowej. Nie jezdzilem. Przebieg 132 cos tam.

PS. gdzie najlepiej sprawdzic historie auta po numerze vin ?

Odpowiedz do tematu