|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 03-06-2007, 23:54 |
[CB4W 1.6] jak ściągnąć tapicerkę? |
Autor |
Wiadomość |
zbychu [Usunięty]
|
Wysłany: 28-05-2007, 13:39 [CB4W 1.6] jak ściągnąć tapicerkę?
|
|
|
Mam problem z szybą w tylnych, lewych drzwiach. Korbka baaardzo ciężkoi chodzi a szyba baaardzo ciężko reaguje. Chcę sprawdzić co się stało, ale nie bardzo wiem jak zdjąc tapicerkę. Po odkręceniu wszystkich śrubek pozostaje mi sama korbka, która (wydaje się) trzyma tapicerkę. Nie wiem jak zdjąć tę korbkę. Na siłę? Czy jest jakiś inny sposób?
Pozdrawiam! |
Ostatnio zmieniony przez akbi 29-05-2007, 21:22, w całości zmieniany 4 razy |
|
|
|
 |
Optic
Mitsumaniak 00693/KMM :)

Auto: Gal EA2A A/T K-tronik Prestige
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 26 Mar 2007 Posty: 149 Skąd: bardziej na południe
|
Wysłany: 28-05-2007, 14:07
|
|
|
Korbke trzyma taki sprezynujacy pierscien i jest ona wcisnieta na oske. Musisz ja mocno pociagnac, podwazajac przy osce. Jesli nie byla nigdy sciagana - ma prawo mocno siedziec. Proponuje lekko docisnac tapicerke tak, by zrobila sie miedzy nia i korbka szpara, wlozyc tam po 2-3 palce i mocno pociagnac do siebie. Nie ciagnij za ramie korbki.
Po odkreceniu wszystkich srubek (pamietaj tez o tej spod klamki, pod mala klapka) tapicerka bedzie sie jeszcze trzymac na zatrzaskach - przyda Ci sie widelec do podwazania zatrzaskow. Miedzy widelec a blache podloz gruba tkanine. |
|
 |
zbychu [Usunięty]
|
Wysłany: 29-05-2007, 12:17
|
|
|
Optic, dzięki bardzo. Zadziałam i mam nadzieję niczego nie rozwalę
Jak dobrze, że istnieje to forum |
|
|