|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Prośba o opinię Lancer z Niemiec |
Autor |
Wiadomość |
Moominek
Mitsumaniak

Auto: Outlander II 2.0 benz. Intense
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 7 razy Dołączył: 24 Mar 2005 Posty: 999 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 17-04-2020, 11:47 Prośba o opinię Lancer z Niemiec
|
|
|
Hejki, chciałbym zakupić Lancera z tejże oferty:
Lancer 1.8 z Niemiec
Waham się co do auta z zagranicy. Po VIN nie znalazłem danych o jego historii, przebiegu poza tym, że taki istnieje i nie jest w bazach pojazdów skradzionych. Sprzedający wystawił go początkowo za 15900,- teraz zszedł do 12900,- i sam już nie wiem o czym świadczy ten ruch ceny.
Wspomóżcie w decyzji, a może ktoś z Was jest z okolic i może podjechać rzucić okiem na to auto.
Pozdrowionka |
_________________ EA5W 2.5 V6 - - już nie pali Oto jego historia
MSS 1,6 Family - ukatrupiony przez kobitkę z podporządkowanej...
CX3A(red) - wjechali mu w tył i wrzucili do rowu...
CX3A(black) - też ukatrupili...
OTII - 250 tys. km z nami i teraz służy dobrym ludziom
OTIII - zryty przez poprzednika ale happy z nami 😉 |
|
|
|
 |
tościk
Forumowicz

Auto: '20 Yukio 1.2T
Pomógł: 9 razy Dołączył: 06 Gru 2017 Posty: 622 Skąd: z nienacka
|
Wysłany: 17-04-2020, 12:03
|
|
|
Wetnę się dellikatnie, ale jako że są egzemplarze, które się po kilka razy przez forum przewijają, to dla późniejszej łatwej identyfikacji:
Marka: Mitsubishi Lancer
Rocznik: 2009
Przebieg: 202 000 km
Silnik: benzyna 1.8 143km
VIN: JMBLNCX3A9U010782
Archiwizacja ogłoszenia: >>klik<< |
|
|
|
 |
HUGIO
Forumowicz

Auto: Lancer CX3A '09 1.8 143KM+LPG
Pomógł: 44 razy Dołączył: 04 Cze 2017 Posty: 1024 Skąd: jesteś?
|
Wysłany: 17-04-2020, 12:19
|
|
|
Oesu, co to za wydech? Aż przypaliło zderzak
Auto jest z "słabym" stanie i obstawiam, że na żywo znajdziesz dużo więcej problemów, niż na zdjęciach 9które są w taki sposób zrobione, że na żadnym nie widać szerokości szpar) :/
Przykładowo: porysowany kokpit, jakieś dziwne dziury po wkrętach w radiu, zniszczona kierownica, źle założone plastiki wewnętrzne przy progach drzwi, brak zaślepek dachowych, ugięty zderzak z przodu, nie podobają mi się górne łączenia drzwi (słupek B) - na zdjęciach wyglądają, jakby drzwi były ponadginane, jestem słaby jeśli chodzi o znajdywanie robót blacharsko-lakierniczych, ale drzwi kierowcy chyba były robione, dziwne-krzywe nakładki na pedały, pas kierowcy albo zahaczył o fotel, albo naciągacz coś nie działa - wystrzelony napinacz, na zdjęciu subwoofera widać, że plastiki nie są dobrze "zapięte", a obicie jest wydarte przy krawędzi i przy głośniku, brak zdjęcia pod maską, a dodatkowo uszczelka jest dziwnie biała, a no i standardowo nieoryginalna ramka w zderzaku
Możliwe, że cena jest adekwatna do stanu, mi teraz pokazuje 15 900zł. Nie wiadomo, czy auto jest z Niemiec, w ogłoszeniu jest napisane, że z zagranicy, a Niemieckie blachy można w niektórych komisach dostać za free .
PS. JMBLNCX3A9U010782 |
|
|
|
 |
|
|