Lancer ralliart biały Rzeszów olx - proszę o pomoc w ocenie |
Autor |
Wiadomość |
Mazin89
Forumowicz

Auto: Lancer Ralliart
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 12 razy Dołączył: 11 Lip 2017 Posty: 433 Skąd: Siedlce
|
Wysłany: 18-03-2020, 19:13
|
|
|
caes11 napisał/a: | Mimo pewnego zagrożenia nie ulegał bym panice |
Panika to jedno, a zachowanie zdrowego rozsądku i przestrzeganie zaleceń to drugie. Nie wiadomo kim jest sprzedający, z kim miał kontakt i gdzie podróżował. Włosi bagatelizowali zalecenia (z resztą nadal to robią), i wszyscy wiedzą jaka jest sytuacja.
caes11 napisał/a: | ja jednak muszę normalnie żyć i pracować |
myślę, że jak każdy, z tym, że jeżdżenie teraz po ludziach za samochodem to kuszenie losu.
Normalnie mógłbym z Tobą pojechać, bo mam niedaleko, ale teraz unikam takich rzeczy. Jak się już wszystko uspokoi, a nadal będziesz chciał oglądać to mogę się wybrać. |
|
|
|
 |
caes11
Nowy Forumowicz
Auto: Corolla e12
|
Wysłany: 19-03-2020, 08:45
|
|
|
Mazin89 napisał/a: |
myślę, że jak każdy, z tym, że jeżdżenie teraz po ludziach za samochodem to kuszenie losu.
Normalnie mógłbym z Tobą pojechać, bo mam niedaleko, ale teraz unikam takich rzeczy. Jak się już wszystko uspokoi, a nadal będziesz chciał oglądać to mogę się wybrać. |
W trakcie zakupów w sklepie też nie mam pewności gdzie byli i z kim spotykali się ludzie, którzy są wokół mnie. Tak jak napisałem nigdzie się obecnie nie wybieram, chciałem tylko zapytać czy ktoś byłby w stanie pomóc. Poczekamy na rozwój wypadków |
|
|
|
 |
Mazin89
Forumowicz

|
Wysłany: 19-03-2020, 20:44
|
|
|
caes11 napisał/a: |
W trakcie zakupów w sklepie też nie mam pewności gdzie byli i z kim spotykali się ludzie, którzy są wokół mnie. |
No tak, ale do sklepu czasem musisz iść i idziesz tylko po potrzebne do życia produkty i tyle. Jeżdżenie obecnie po kraju, spotykanie się z obcymi ludźmi po to żeby obejrzeć auto nie jest raczej koniecznością. Wystarczy popatrzeć co się dzieje we Włoszech, Hiszpanii czy Iranie, właśnie przez ignorowanie zaleceń.
caes11 napisał/a: | Poczekamy na rozwój wypadków |
To będzie najlepsza decyzja |
|
|
|
 |
HUGIO
Forumowicz

Auto: Lancer CX3A '09 1.8 143KM+LPG
Pomógł: 44 razy Dołączył: 04 Cze 2017 Posty: 1024 Skąd: jesteś?
|
Wysłany: 19-03-2020, 20:59
|
|
|
Mazin89 napisał/a: | caes11 napisał/a:
Poczekamy na rozwój wypadków
To będzie najlepsza decyzja |
Zwłaszcza, że ceny aut teraz polecą strasznie w dół, więc warto czekać . |
_________________ Moje przygody z Lancerem sportbackiem: https://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=102303 |
|
|
|
 |
mkm
Forumowicz
Auto: Colty
Pomógł: 187 razy Dołączył: 26 Lut 2008 Posty: 14126 Skąd: Krakow
|
Wysłany: 19-03-2020, 22:47
|
|
|
Albo wystrzelą do góry... |
|
|
|
 |
HUGIO
Forumowicz

Auto: Lancer CX3A '09 1.8 143KM+LPG
Pomógł: 44 razy Dołączył: 04 Cze 2017 Posty: 1024 Skąd: jesteś?
|
Wysłany: 20-03-2020, 09:37
|
|
|
Wydaje mi się, że jednak polecą, bo ruch w komisach teraz prawie zerowy, w salonach raczej też, więc jakoś trzeba będzie zachęcić. Salonom raczej najbardziej zależy, żeby sprzedać, więc jak obniżą ceny, to handlarze też będą musieli, żeby jednak "opłacało" się kupić używkę. Z drugiej strony szykuje się kryzys, więc w sumie zobaczymy . |
_________________ Moje przygody z Lancerem sportbackiem: https://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=102303 |
|
|
|
 |
caes11
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 30-04-2020, 15:28
|
|
|
Z powodu rozluźniania obostrzeń i odmrażania gospodarki myślę znowu nad obejrzeniem tego Ralliarta z Rzeszowa Czy ktoś byłby chętny podjechać tam ze mną na warunkach, które opisałem wcześniej? |
|
|
|
 |
Mazin89
Forumowicz

|
|
|
|
 |
caes11
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 04-05-2020, 19:54
|
|
|
W tym tygodniu chciałabym pojechać, ogólnie jestem na home office więc właściwe mi jest obojętnie kiedy. Chciałabym by ktoś rzucił fachowym okiem na samochód, najlepiej jakby się znał na tym modelu |
|
|
|
 |
Mazin89
Forumowicz

|
|
|