|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Lancer 1.6 Leszno |
Autor |
Wiadomość |
Ad33k
Nowy Forumowicz
Auto: Fiesta MK6 1.3 2003r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-05-2020, 19:20 Lancer 1.6 Leszno
|
|
|
Witam!
Właśnie rozglądam się za potencjalnym moim drugim autem w karierze (przesiadka ze starego Forda Fiesty 1.3 z 2003r), i oprócz Hyundai'a i30 I (1.4 benzyna 2011r) wpadło mi w oko właśnie Mitsubishi.
Link do konkretnego ogłoszenia: Lancer 1.6 Leszno
Jutro zamierzam przedzwonić i podpytać odnośnie tego auta, i jak nie zapali się czerwona lampka, to chciałbym pojechać z zamiarem zakupu jak wszystko okazałoby się okej.
Pytanie teraz, co sądzicie o tym konkretnym aucie? Jest coś na co zwrócić uwagę? Jakieś za lub przeciw zakupowi? Czy w ogóle warto dopłacać te około 3 tysiące względem wcześniej wspomnianego Hyundai'a i30 I?
Z góry dziękuję i pozdrawiam |
|
|
|
 |
HUGIO
Forumowicz

Auto: Lancer CX3A '09 1.8 143KM+LPG
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 44 razy Dołączył: 04 Cze 2017 Posty: 1024 Skąd: jesteś?
|
Wysłany: 10-05-2020, 22:08
|
|
|
Cześć,
Może jeszcze nie jest za późno, mi w przypadku białych aut trudno jest się dopatrzeć coś na zdjęciach, ale zauważyłem, że ramka grilla jest nieoryginalna, reflektor po stronie kierowcy jest dużo mniej zmatowiały, śruby reflektorów są nowe i niektóre spinki są nieoryginalne plus przynajmniej jednej brakuje. Obstawiam, że coś z przodu było robione. Trochę wersja wyposażenia jest dziwna, bo xenony były raczej w tych wyższych, no ale nie wiadomo z jakiego kraju jest to auto. ja bym sprawdził, czy na pewno ma przy kierownicy przycisk do spryskiwania tych reflektorów.
Co do porównania do wymienionych aut, to nie wiem, bo nigdy nie posiadałem żadnego z nich :/.
PS. JMBLNCX1ABU005848 |
|
|
|
 |
|
|