|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Ocena Lancer'a 1.8 143 KM Sportsback |
Autor |
Wiadomość |
Rainman
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-06-2020, 08:39 Ocena Lancer'a 1.8 143 KM Sportsback
|
|
|
Witam, oglądałem wczoraj samochód z linku. Generalnie w temacie aut wiem tyle ile wyczytam i bardziej ze mnie teoretyk ale pojechałem zobaczyć auto z ogłoszenia. Po przejażdżce i obejrzeniu auta od spodu stwierdziłem, że w zawieszeniu nic nie stuka, dół auta suchy tak samo silnik, delikatne naloty rudej pod spodem ale nie są to wżery, a powierzchniowe rzeczy. Obecny właściciel kupił auto w grudniu na placu w Niemczech, nie wiemy kiedy był wymieniany rozrząd i regulowane luzy zaworowe. Myślę, że mogło zgubić z 50k przebiegu zanim obecny właściciel je kupił, wnoszę po wytartej gałce zmiany biegów i kierownicy. Blacharsko zdarzają się mankamenty ale nie kupuje nowego auta więc się nie czepiam. Jaka jest Wasza opinia?
LINK |
|
|
|
 |
Mazin89
Forumowicz

Auto: Lancer Ralliart
Pomógł: 12 razy Dołączył: 11 Lip 2017 Posty: 433 Skąd: Siedlce
|
|
|
|
 |
HUGIO
Forumowicz

Auto: Lancer CX3A '09 1.8 143KM+LPG
Pomógł: 44 razy Dołączył: 04 Cze 2017 Posty: 1024 Skąd: jesteś?
|
Wysłany: 29-06-2020, 19:00
|
|
|
Mazin89 napisał/a: | dopytałbym jaka jest tego przyczyna |
Patrząc na to, że na ramkach tablic jest: autopark suwałki, to prędzej tam bym pytał, chociaż wątpię, żeby cokolwiek sensownego się dowiedział .
Rainman napisał/a: | Obecny właściciel kupił auto w grudniu na placu w Niemczech | .
Ciekawe, że auto kupione na zagranicznym placu, a reklamuje jakiś komis .
Zobacz jak te fotele wyglądają pod pokrowcami, bo takie nakrycia sugerują, że mogą być zniszczone, albo auto było robocze i ktoś chciał je w taki sposób chronić (patrząc na kierownicę skłaniałbym się bardziej ku temu). |
_________________ Moje przygody z Lancerem sportbackiem: https://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=102303 |
|
|
|
 |
|
|