Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
NOWY LANCER JUZ DOSTEPNY W USA

PODOBA CI SIE?
1. TAK
81%
 81%  [ 47 ]
2. NIE
12%
 12%  [ 7 ]
3. WISI MI TO
6%
 6%  [ 4 ]
Głosowań: 58
Wszystkich Głosów: 58

Autor Wiadomość
Colto
[Usunięty]

Wysłany: 19-04-2007, 23:31   

W Rosji nowy Lancer jest już w sprzedaży, ceny zaczynają się od 17900 $ za 1.5 benzynę.
A wracając do wersji kombi to jej nie będzie, będzie natomiast wersja Sportback - połączenie hatchbacka i kombi (ale bardziej będzie podobna do hatchbacka niż kombi).

Tyle w temacie :biggrin:

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 20-04-2007, 01:07   

Colto napisał/a:
A wracając do wersji kombi to jej nie będzie
Nie bylbym tego taki pewny. Ale czas pokaze.

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Krzyzak 
moderator mitsumaniak
uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Wysłany: 20-04-2007, 09:47   

Bastek napisał/a:
U nas za 50 tys można będzie kupić co najwyżej nowego Fiata Bravo, moim zdaniem bardzo ładne auto i podobno bardzo wysokiej jakości!

slysze to od dobrych paru lat - co kolejny fiat wychodzi, to zostaje autem roku i "PODOBNO" jest wysokiej jakosci (i nie ma nic wspolnego ze starymi fiatami)... - tak bylo z Brava, pozniej Stilo, Punto (to najnowsze) itd.
a rozczarowanie przychodzi szybko - jakosc pozostaje ta sama (nowa Panda to wrecz straszna tandeta - przynajmniej w srodku) a ta niby niska cena (juz od np. 32 000 zl) dotyczy najslabszych silnikow i zerowego wyposazenia (mowie teraz o zachwycie Stilo, ktore w miare dobrze wyposazone z mocnym silnikiem kosztowalo prawie 60 000 zl - a za ta kwoste mozna bylo miec auto wyzszej klasy z lepszym silnikiem i wyposazeniem...)
przestalem juz wierzyc w te rewelacje - szczegolnie w odniesieniu do fiata, ktorego produkcja to glownie tanie i male autka dla mas o nieprzewidywalnej awaryjnosci (mam znajomych prowadzacych ASO Fiat) - jedne sa super inne sypia sie co chwile

Karwoś 
Mitsumaniak

Auto: Ford C-Max Hybrid 2.0
Wysłany: 21-04-2007, 19:20   

U mnie siena 1.6 z 98 kupiona w salonie byla tylko raz na początku na wymianie cewki zaplonowej - po tym zabiegu (nie mieli do sieny - wsadzili od marea) nie bylo problemow - ale samochod ma pelno wad - hamulce beznadziejne trzymanie sie drogi - jak hamulce. Tylko akumulator - 9 rok i nadal przy -20 odpala.

Fiaty są nieprzewidywalne.

Czas może na Space Stara dla żony?

Bastek
[Usunięty]

Wysłany: 22-04-2007, 09:53   

Wiem coś o tym w rodzinie była Marea Weekend 1.6, auto z salonu, sypało się na potęgę wszystko, zawieszenie i silnik na gwarancji był 3 razy robiony, wymienili głowice itd, tragedia.
Jednak znajomy ma Punto 2 z 2000r. i śmiga jak talala, tylko eksploatacja :shock:
Podobno te dobre Fiaty pochodzą tylko z Włoch?

Koton 
Forumowicz

Auto: Bez auta. Kiedys 92` CA5A
Wysłany: 30-04-2007, 16:26   

Nowy Mitsubishi Lancer wg. mnie jest rewelacyjny po 1000 kroć.

Piękny z wyglądu. Zwarty, sportowo wyglądający. Nawet w podstawowej wersji bez spojlerówi innych dodatków wygląda świetnie. Nie ma w nim nic z rozgotowanej kluchy.

Silnik: wreszcie ma sensowne parametry. Dużo KM (152) i dużo Nm(196). 8.6 sek zajmuje sprint do setki. Baaaardzo przyzwoicie.

A najlepsze co może się trafić to wersja GTS :biggrin: Opróćz spojlerów są MEGA wielkie tarcze hamulcowe od outlandera. Jak to musi hamować !!! :shock: :twisted: :twisted:

Dzieli płyte podłogową z outlanderem. Czy to znaczy że będzie bardziej komfortowy?

No i jeszcze te okrągłe zegary :P

Zapowiada się rewelacyjnie. :rolleyes:

Tak zrobi konkurencji :axe: :axe: :axe: :axe: :finga: :finga:

pa_pi 
Mitsumaniak
Piotrek

Auto: Galant 2.0 16 V + LPG
Wysłany: 29-05-2007, 08:25   

Super już się zastanawiam jak w rozsądnych pieniążkach ściągnąć takiego ze stanów, a może ktoś wie kiedy europejska premiera ?

Ursus - dziękuję :)

Mój Galant!

sla 
Forumowicz

Auto: Inne
Wysłany: 29-05-2007, 11:36   

Podobno we wrześniu. Też czekam ,najbardziej na ceny 2,0.

Seventy7
[Usunięty]

Wysłany: 29-05-2007, 20:50   

Też mam potwierdzenie od kolegi dealera z Gorzowa, że pierwsze samochody powinny się pojawić w salonach około września '07. O wyposarzeniu, cenach itp. jeszcze nic nie wiadomo. Jak tylko coś będę wiedział to podzielę się wiedzą na łamach...
Póki co polecam polatać po Amerykańskiej prezentacji - ślinka cieknie :) http://www.lancerproject.com/lancer/

eMBe
[Usunięty]

Wysłany: 30-05-2007, 07:26   

Już chyba raz o to pytałem, ale ponawiam pytanie, bo do roku 2008 coraz bliżej - czy ktoś coś wie, czy będzie dostępna wersja kombi? Szukałem ale nic na ten temat nie znalazłem. Ewentualnie z jakim poślizgiem czasowym względem sedana o ile w ogóle?

sla 
Forumowicz

Auto: Inne
Wysłany: 30-05-2007, 08:53   

Gdzieś czytałem, że wersja kombi może pozostać w starej budzie :( , mam nadzieję, że tak się nie stanie.

wichura1 
moderator mitsumaniak
download manager ;)

Auto: Grandis NA4W 2.4MIVEC LPG
Wysłany: 30-05-2007, 09:19   

Tak samo było z poprzednią wersją, tyle że tamta nie miała maski jak Renault. :D

Odpowiedz do tematu