|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Lancer 2.0 Diesel 2008 |
Autor |
Wiadomość |
frompoland
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer VIII
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-07-2020, 10:08 Lancer 2.0 Diesel 2008
|
|
|
Cześć,
Jestem zainteresowany kupnem poniższego Lancera
https://www.otomoto.pl/of...html#325034140f
Czy powinienem obawiać się o silnik, biorać pod uwagę przebieg 270k +? Na co powinienem zwrócić uwagę? Co uważacie o ofercie?
Z góry ogromne dzięki za wszystkie rady.
Kamil |
|
|
|
 |
HUGIO
Forumowicz

Auto: Lancer CX3A '09 1.8 143KM+LPG
Pomógł: 44 razy Dołączył: 04 Cze 2017 Posty: 1024 Skąd: jesteś?
|
Wysłany: 13-07-2020, 10:19
|
|
|
Osobiście nie znam się na dieslach, ale jeśli był dobrze serwisowany, to taki przebieg nie powinien stanowić problemu.
Ja bym się obawiał co się ogólnie dzieje pod maską, bo jest pogięta i w innym kolorze, do tego strasznie dużo wody jest na szybach po wewnętrznej stronie, reflektor z tyłu po stronie kierowcy jest ukruszony (i chyba ogólnie słabo spasowany), z przodu po tej samej stronie chyba był wymieniany, bo wygląda jak nowy. Ogólnie mam wrażenie, że każdy element po stronie kierowcy ma inny odcień .
PS. JMBSJCY8A8U001141 |
_________________ Moje przygody z Lancerem sportbackiem: https://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=102303 |
|
|
|
 |
Roguuu95
Forumowicz

Auto: Lancer 2.0 TDI
Pomógł: 6 razy Dołączył: 22 Maj 2019 Posty: 44 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 13-07-2020, 11:19
|
|
|
Nie bez powodu taka cena. Nie dość że w średnim stanie jak już HUGIO wspomniał to jeszcze silnik ma 270k przejechane, a jest on z 2008 więc to ten silnik przed ingerencją z Japonii więc bardziej się psuł. Zdjęć pod maską niema, a po tym idzie dużo ocenić, bo przy takim przebiegu i tylu latach różnie tam może być, kupić możesz za 15, a do wymiany będzie turbina, 2masa, intercooler itd. Duuuużo pytań bym miał do sprzedawcy bo niema informacji nawet że bez wypadkowy. Zapytałbym się nt konsweracji bo jak jej nie miał, a tyle przejechał to też różnie może być oraz co było wymieniane, sprzęgło, dwumasa, turbina itd, takie najdroższe rzeczy. |
|
|
|
 |
frompoland
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer VIII
|
|
|
|
 |
sim_on
Forumowicz
Auto: Lancer 2.0 DiD
|
Wysłany: 13-07-2020, 14:06
|
|
|
woda to raczej jest na zewnątrz, przecież widać że całe auto jest umyte
ten kolor jest "dziwny" i pod różnym kątem wygląda inaczej jakby właśnie każdy element był malowany (mam lancera w takim samym kolorze)
Co do przebiegu mam na sprzedaż swojego który ma 93 000 km i jest narzekanie, że ma za mało |
|
|
|
 |
|
|