Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Matejko
05-09-2006, 21:30
Ma ktoś moze podłokietnik do carismy 97 ?
Autor Wiadomość
Misiek
[Usunięty]

Wysłany: 12-05-2007, 22:37   

kikan ktory kupiles ? a moze juz zamontowales ? Mam podobny dylemat czy kupowac ten carbon czy zwykly czarny,moj misiek jest tego samego koloru i w tej samej wersji.

kikan 
Forumowicz

Auto: carisma 99r 1.8 gdi exe
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 13-05-2007, 10:22   

tak jakos sie wacham i nie kupilem jeszcze zadnego:)fajnie by bylo miec na czym reke oprzec,ale nerwicowac sie nie mam ochoty

Misiek
[Usunięty]

Wysłany: 31-05-2007, 19:06   

Dla zainteresowanych zakupem- dzis kupilem dosc solidny podlokietnik jest ciezki i moim zdaniem bardzo ladnie wyglada,wymienilem go po tym jak kupilem taki plastikowy ktory mi sie za bardzo nie spodobal ze wzgledu na blyszczacy czarny kolor.W mojej galerii jest kilka fotek jeszcze nie zamontowanego :)
Pozdrawiam

kaszel
[Usunięty]

Wysłany: 31-05-2007, 22:59   

Misiek, wygląda to dość solidnie, zobaczymy oczywiście efekt końcowy?

Misiek
[Usunięty]

Wysłany: 31-05-2007, 23:41   

kaszel napisał/a:
Misiek, wygląda to dość solidnie, zobaczymy oczywiście efekt końcowy?

postaram sie jutro,ale nic nie obiecuje... :/

I tu link
dla zainteresowanych.

[ Dodano: 01-06-2007, 20:44 ]
W galerii pare zdjec juz zamontowanego,jest bardzo stabilny, musze popracowac nad nowym zawiasem ale to juz kwestia estetyki.

Cichanos
[Usunięty]

Wysłany: 08-05-2008, 09:55   

Musi być stabilny ponieważ jest przymocowany do standardowych zawiasów od schowka.

josearkadio 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Carisma
Wysłany: 17-12-2008, 21:51   

Ja w swojej Cari nie miałem podłokietnika w opcji i nie posiadałem również zawiasu ( w tym miejscu była zaślepka). Zakupiłem podłokietnik uniwersalny na allegro i zamontowałem go na zawias meblowy . Zawias sprawuję się elegancko gdyż posiada ogranicznik oraz dociska podłokietnik jak jest zamknięty.

Tomashi 
Forumowicz

Auto: Cari DI-D 102 KM '01 r.
Wysłany: 18-12-2008, 08:40   

Też się przymierzam do "uniwersalnego", ale czy nie jest on za krótki? Łokieć się dobrze opiera?

josearkadio 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Carisma
Wysłany: 18-12-2008, 11:17   

Tomashi napisał/a:
Też się przymierzam do "uniwersalnego", ale czy nie jest on za krótki? Łokieć się dobrze opiera?

Szczerze mówiąc podłokietnik mógłby być troszkę dłuższy (niestety jakby był dłuższy to by nie dało się zaciągnąć do końca hamulca ręcznego). Jak trzyma się łokieć na podłokietniku i dłoń na drążku zmiany biegów jest ok. Jak chcesz trzymać kierownicę to raczej kiepska sprawa - ja opierając łokieć mogę ja złapać palcami ale pewnego uchwytu to nie mam (może ktoś z dłuższymi rękoma by nie miał tego problemu).

adipaw
[Usunięty]

Wysłany: 23-12-2008, 19:08   

josearkadio no kolego :shock: wg. mnie to patent z zawiasem rewelka!! :!: dociska ogranicza i napewno ładnie chodzi!! szacun

siwek 
Mitsumaniak

Auto: Cari 1.6 GL + LPi, Mazda 6 2.0
Wysłany: 27-12-2008, 08:21   

josearkadio, potwierdzam zdanieadipaw, ze rewelacyjny pomysł z zawiasem... sam kombinowałem z różnymi zawiasami ale nie wpadłem na pomysł by wziąć meblowy... :?

Też mam podłokietnik z allegro i pasuje do Cari, rękę można swobodnie oprzec, dłuższy nie moze być bo recznego się nie zaciągnie.

a, i jeszcze coś josearkadio, ja mam ładniejszy :P :mrgreen:

Odpowiedz do tematu