|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[OIII MIVEC 2.0 b CVT] Gdzie serwisować bez ASO /LBN-WAW |
Autor |
Wiadomość |
gelo01lbn
Nowy Forumowicz
Auto: MOIII PB 2.0 150KM 4x4 cvt
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-12-2020, 23:11 [OIII MIVEC 2.0 b CVT] Gdzie serwisować bez ASO /LBN-WAW
|
|
|
Witam wszystkich
Noszę się z zamiarem zakupu Outlandera III - prawdopodobnie będzie to rocznik 2014/2015, bo na tyle budżet pozwala.
Oczywiście będę poszukiwał polskiego salonu, aby przebieg był potwierdzony, a także z potwierdzonymi wymianami oleju w skrzyni CVT.
To będzie mój pierwszy automat, dlatego po przeczytaniu kilkudziesięciu tematów z forum, wiem że te wymiany są kluczowe dla bezawaryjności tego sprzętu.
Udało mi się też jeździć już tym samochodem i przy przesiadce z Peugeota 207 1.6HDI, te 150km z tą skrzynią będą dla mnie wystarczające (bardziej liczy się przestronne wnętrze).
Do meritum - nie znalazłem na forum jeszcze tematu, w którym byłyby poruszone kwestie warsztatów/serwisów tego dokładnie modelu w okolicach Lublina lub Warszawy.
Czy możecie polecić coś konkretnego?
Drugie pytanie przy okazji - jak jest z częściami do Outka oraz ewentualnymi zamiennikami? Czy są one łatwo dostępne? Chciałbym ocenić koszty części eksploatacyjnych na tej podstawie, bo nie miałem wcześniej do czynienia z markami azjatyckimi, więc jestem kompletnym lajkonikiem (czy tam laikiem ) |
_________________ OIII 2.0 MIVEC CVT 4x4 TOKYO TEAM |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 21011 Skąd: Częstochowa
|
|
|
|
 |
gelo01lbn
Nowy Forumowicz
Auto: MOIII PB 2.0 150KM 4x4 cvt
|
Wysłany: 21-12-2020, 19:27
|
|
|
Super - skupiłem się na przeglądaniu tematów 4x4 pod kątem bezpośrednio Outlandera, dlatego nie znalazłem dzięki za pomoc |
_________________ OIII 2.0 MIVEC CVT 4x4 TOKYO TEAM |
|
|
|
 |
|
|