|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Informacja na komputerze o wymianie amortyzatora. Jak usunąć |
Autor |
Wiadomość |
jano35
Forumowicz
Auto: Mitsubishi eclipse cross
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 22 Wrz 2018 Posty: 45 Skąd: Skawina
|
Wysłany: 26-11-2020, 22:52
|
|
|
Cytat: | Kołami nie można żonglować , czujniki są zaprogramowane do konkretnego koła w samochodzie . |
Zmień sobie koła tył na przód i opisz czy masz błąd w systemie !
Kołami żongluje co roku przód na tył. nie ma to znaczenia. Czytaj uważnie co napisałem. Jeśli założysz sobie gadżeta na szyne can to będziesz miał błędne odczyty kół ale nie bedie błędu w systemie.
Pozostałe wypowiedzi to zwykłe dywagacje i lamerstwo.
Ze zdjęcia ukazanego nie wynika że czujnik jest uszkodzony. Uszkodzenie czujnika sygnalizowane jest dwojako......długi napis w jeżyku herbaciarzy oraz mrugająca nie gasnąca kontrolka.
Miki1q czy wykonałeś reset o którym pisałem. Możesz to zrobić lewą ręką dowolnym palcem.
Zaglądnij do instrukcji i przestań jęczeć. Moc jest w twoich rękach. |
|
|
|
 |
Robert S
Forumowicz Robert
Auto: Mitsubishi Eclipse Cross
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-12-2020, 19:34
|
|
|
jano35 napisał/a: | Cytat: | Kołami nie można żonglować , czujniki są zaprogramowane do konkretnego koła w samochodzie . |
Zmień sobie koła tył na przód i opisz czy masz błąd w systemie !
Kołami żongluje co roku przód na tył. nie ma to znaczenia. Czytaj uważnie co napisałem. Jeśli założysz sobie gadżeta na szyne can to będziesz miał błędne odczyty kół ale nie bedie błędu w systemie.
Pozostałe wypowiedzi to zwykłe dywagacje i lamerstwo.
Ze zdjęcia ukazanego nie wynika że czujnik jest uszkodzony. Uszkodzenie czujnika sygnalizowane jest dwojako......długi napis w jeżyku herbaciarzy oraz mrugająca nie gasnąca kontrolka.
Miki1q czy wykonałeś reset o którym pisałem. Możesz to zrobić lewą ręką dowolnym palcem.
Zaglądnij do instrukcji i przestań jęczeć. Moc jest w twoich rękach. |
Tak potwierdzam , dopytałem w serwisie przy okazji programowania drugiego kompletu kół . Mozna nimi żonglować dowolnie . Byle był wybrany odpowiedni zaprogramowany komplet |
|
|
|
 |
|
|