|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Mitsubishi Lancer 1.8 143km igła? |
Autor |
Wiadomość |
Imek
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer 1.8
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-02-2021, 17:58 Mitsubishi Lancer 1.8 143km igła?
|
|
|
Mitsujunior wita Mitsumaniaków oraz maniaczki
Nie ukrywam że jestem świeżo upieczonym kierowcą i wybór samochodu padł na konkretnie tę markę, model oraz wersje silnika.
Co myślicie o wybranym przeze mnie egzemplarzu?
Do 24k dotargować i ino brać?
Z informacji poza tymi z opisu, wiem, że lewe nadkole było robione/malowane.
I dla dużego pedanta wymagana będzie poprawka malowania bo kolor podobno nie dopasowany idealnie.
Ewentualnie czy mielibyście jakieś porady o co dokładnie wypytywać czy na co zwrócić uwagę?
Pozdrawiam i dziękuje za wszelaką pomoc i liczę że nie zmienię decyzji co do lancerka i zostanę tutaj na dłużej, bo małe zauroczenie już postępuje
https://www.otomoto.pl/of...html#37eb9f3434 |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 21013 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 09-02-2021, 20:20
|
|
|
Z Vinu wynika, że wyprodukowany jest pod koniec 2008r .
2010r. to pewnie pierwsza rejestracja. |
_________________ Gość zobacz moją zieloną żabę .
 |
|
|
|
 |
HUGIO
Forumowicz

Auto: Lancer CX3A '09 1.8 143KM+LPG
Pomógł: 44 razy Dołączył: 04 Cze 2017 Posty: 1024 Skąd: jesteś?
|
Wysłany: 09-02-2021, 20:28
|
|
|
Zacznę od tego, że nie jest to full opcja.
Cytat: | Elektrycznie ustawiane fotele |
Nie ma takiej funkcji w tym modelu.
Cytat: | Klimatyzacja dwustrefowa |
Nie ma lancerów z dwustrefową klimą.
Przy zderzaku też coś się działo podczas tego bezwypadkowego wypadku bo nawet nie jest dobrze zapięty w ślizgi po stronie kierowcy (może są zniszczone zaczepy zderzaka, albo sam ślizg jest uszkodzony). Ogólnie tam spasowanie maska-zderzak-błotnik jest słabe no i ktoś pomalował lakierem dobranym pod numer, dlatego błotnik jest ciemniejszy. Pytanie też, czy drzwi podczas tego też ucierpiały, czy tylko takie cieniowanie zrobili.
Jak masz daleko, to poproś od razu o zdjęcia pod maską, zwłaszcza po stronie tej stłuczki.
PS. Chromowana ramka w zderzaku jest nieoryginalna, więc istnieje szansa, że już wcześniej miał jakieś przygody parkingowe z przodu. |
|
|
|
 |
|
|