Mało nas... |
Autor |
Wiadomość |
Michauek22
Forumowicz
Auto: Eclipse Cross
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-04-2020, 14:00 Mało nas...
|
|
|
...tu na forum. Cisza...
Czyżby Eclipse kiepsko się w Polsce sprzedawał? |
|
|
|
 |
jano35
Forumowicz
Auto: Mitsubishi eclipse cross
Pomógł: 1 raz Dołączył: 22 Wrz 2018 Posty: 45 Skąd: Skawina
|
Wysłany: 16-04-2020, 21:41
|
|
|
Sprzedaż tego auta jest kiepska w stosunku innych marek.
Dlaczego? Bo to jest kiepskie i nie rozwojowe auto oraz zacofane technologicznie w stosunku do innych marek.
P.S. 13500km przebiegu i zawieszenie tylne już się tłucze. A auto "terenu" nie widziało.
jedyny przycisk automatycznej szyby od kierowcy już nie działa...ech. auto ma 1,5 roku.
dwa tygodnie jeździłem z brzęczkiem inf. o nie zapiętym pasie. Miałem już jechać na serwis....samo ustąpiło. Obecnie czekam jak elektryka mojej szyby się sama naprawi. |
|
|
|
 |
Robert S
Forumowicz Robert
Auto: Mitsubishi Eclipse Cross
|
Wysłany: 18-04-2020, 12:07
|
|
|
Upsss aż tak źle ? , myślałem że 5 letnia gwarancja zobowiązuje . Jak auto jest tak awaryjne to sporo do niego firma dołoży |
|
|
|
 |
Michauek22
Forumowicz
|
Wysłany: 19-04-2020, 14:23
|
|
|
jano35 napisał/a: | Bo to jest kiepskie i nie rozwojowe auto oraz zacofane technologicznie w stosunku do innych marek. |
Mocne słowa, bardzo mocne... Gdzie widzisz to zacofanie, tzn. co konkretnie masz na myśli? |
|
|
|
 |
Miki1q
Nowy Forumowicz
Auto: Eclipsa Cross
|
Wysłany: 31-03-2021, 09:42
|
|
|
Michauek22 napisał/a: | jano35 napisał/a: | Bo to jest kiepskie i nie rozwojowe auto oraz zacofane technologicznie w stosunku do innych marek. |
Mocne słowa, bardzo mocne... Gdzie widzisz to zacofanie, tzn. co konkretnie masz na myśli? |
Tragicznie zacofana skrzynia biegow. Silnik niby turbo niby nie, spalanie też dramat mimo takich kabaretów. Belkę na tylniej szybie jakiś idiota tylko mógł wymyśleć . Trudność w Dostępność części brak wygody jazdy wygłoszenie auta. Zawieszenie dramat przecież to auto terenowe niby a na polskich dziurach nie nadaje rady. Cena też niczego sobie.Nie chce mi się więcej wymieniać. Ogólnie drugi raznbyn nie wziął na pewo. Oczywiście też plusy są żeby nie było że same minusy. Na pewno zmiana mocy na koła potęgą na wrzucenie opcji śnieg przy śniegu wygląd w środku. I w sumie z plusów tyle. |
|
|
|
 |
Michauek22
Forumowicz
|
Wysłany: 04-04-2021, 19:51
|
|
|
Miki1q napisał/a: | Zawieszenie dramat przecież to auto terenowe niby a na polskich dziurach nie nadaje rady. |
Terenowe? Nie, no jak... Terenowe to jest Pajero... |
|
|
|
 |
Robert S
Forumowicz Robert
Auto: Mitsubishi Eclipse Cross
|
Wysłany: 06-04-2021, 17:52
|
|
|
Michauek22 napisał/a: | Miki1q napisał/a: | Zawieszenie dramat przecież to auto terenowe niby a na polskich dziurach nie nadaje rady. |
Terenowe? Nie, no jak... Terenowe to jest Pajero... |
Ewentualnie L200 |
|
|
|
 |
|