Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Koło dojazdowe jaki rozmiar
Autor Wiadomość
Tombo55 
Nowy Forumowicz

Auto: Outlander III 2.0
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 19-11-2019, 16:46   Koło dojazdowe jaki rozmiar

Czy ma znaczenie rozmiar koła dojazdowego do Outlandera III 2.0 2019 rok ? Zastanawiam się między 155/80/17 i 155/90/16. Może ktoś ma przy okazji do sprzedania koło i kosz ? Koła zwykłe mam na 16 calowych felgach.

marekp 
Forumowicz

Auto: Outlander PHEV
Wysłany: 20-11-2019, 08:47   

Po co Ci dojazdowe skoro jest miejsce na pelne kolo?

MarekP

Tombo55 
Nowy Forumowicz

Auto: Outlander III 2.0
Wysłany: 20-11-2019, 08:54   

Gdzie to koło się zmieści i czy masz tak zrobione ?

marekp 
Forumowicz

Auto: Outlander PHEV
Wysłany: 20-11-2019, 10:08   

Mam pod podwoziem ogromna wneke od spodu. Ja mam PHEV co prawda ale tam jest pusto. U mnie Mitsubishi zamontowla w tej wnece tlumik trzeci. Ale mozna go przsunac (przy pomocy spawacza). To jest wneka po kole. Mozna sprawdic jak jest gleboka ale wydaje mi sie ze pelne kolo tam wejdzie. Ludzie tam czasem butle gazowe montuja do LPG.

MarekP

benicjusz 
Forumowicz

Auto: O III 2.2 DiD AT AWD
Wysłany: 20-11-2019, 14:40   

marekp napisał/a:
Mozna sprawdic jak jest gleboka ale wydaje mi sie ze pelne kolo tam wejdzie. Ludzie tam czasem butle gazowe montuja do LPG.

MarekP

W O3 DiD na grubość ledwo mieści się tam dojazdówka ;) i to na specjalnym opuszczanym stelażu.
Średnicowo we wnękę tak, ale na grubość będzie wystawać i nie zmieści się w stelaż o ile taki jest.

Zadyma777 
Nowy Forumowicz

Auto: Outlander phev 2019
Kraj/Country: Ireland
Wysłany: 03-06-2021, 20:39   

Witam. A jak to jest z dojazdowka do phev? W ogóle takowa jest?Dzwoniłem u siebie tj. W Irlandii do Mitsubishi i powiedzieli ze mitsubishi nie przewidzial niby takowych? Nie ma i tyle. Gdzieś wyczytałem że nawet po dobraniu dojazdowki mogą być problemy z jakimiś czujnikami. Więc tylko pełny wymiar koła wchodzi w rachubę. No ale trzymaj takie w bagażniku na trasie Sligo - Gdańsk. Czy ktoś już rozkminial może ten temat..? Boje się trochę jechać w taką podróż z zestawem naprawczym..

Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu