|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Opinie OUTLANDER 2.4L L4 DOHC 16V 4x4 wersja ES AWC |
Autor |
Wiadomość |
Fuchmet
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer VII 1.6 2005
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-07-2021, 10:36 Opinie OUTLANDER 2.4L L4 DOHC 16V 4x4 wersja ES AWC
|
|
|
Nadeszła chwila w której trzeba pożegnać się z Lancerem i przejść na coś większego.
Wpadł mi w oko w białej perle Outlanderek jak w temacie z 2020 roku z Kanady.
Najważniejsze pytanie czy jeżeli auto było rozdziewiczone strzałem traci gwarancje?
Powiedzcie jak z dostępnością części zamiennych, bo na wyszukiwarkach części nie ma do silnika 2.4 albo ja coś nie ogarniam. Mile widziane wszystkie inne opinie. |
|
|
|
 |
wawa_marek
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander III 2.4
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 10 Lis 2019 Posty: 14 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 27-07-2021, 17:17 Re: Opinie OUTLANDER 2.4L L4 DOHC 16V 4x4 wersja ES AWC
|
|
|
Fuchmet napisał/a: | Nadeszła chwila w której trzeba pożegnać się z Lancerem i przejść na coś większego.
Wpadł mi w oko w białej perle Outlanderek jak w temacie z 2020 roku z Kanady.
Najważniejsze pytanie czy jeżeli auto było rozdziewiczone strzałem traci gwarancje?
Powiedzcie jak z dostępnością części zamiennych, bo na wyszukiwarkach części nie ma do silnika 2.4 albo ja coś nie ogarniam. Mile widziane wszystkie inne opinie. |
Gwarancja nie obowiązuje w Europie (przynajmniej tak mi powiedzieli w ASO w przypadku auta z USA). Przegląd owszem zrobili ale za to i tak się płaci, nie ma problemu z częściami bo sporo rzeczy pasuje od europejskich. Do silnika 2.4 nie musisz się dotykać przez długie lata poza wymianą oleju z filtrami, pasków osprzętu i świec, oraz regulacją zaworów. Wszystko to jest dostępne w ASO od ręki, a poza nimi pewnie też. |
_________________ Teraz znowu Mitsubishi - wcześniej 22 lata temu Carisma 1.8 GDI Elegance. |
|
|
|
 |
|
|