|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Skradziony Mitsubishi Lancer Sportback 2009, czarny, LU499LW |
Autor |
Wiadomość |
RavenR
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer Sportback
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-08-2021, 11:29 Skradziony Mitsubishi Lancer Sportback 2009, czarny, LU499LW
|
|
|
26 lipca 2021 roku o 3 rano wyjechałem na kilkudniowe wakacje z dziewczyną. Lancer pozostał na parkingu przed blokiem w spokojnej północnej części Lublina i stał tam maksymalnie do 4 sierpnia. Po powrocie okazało się, że samochód został skradziony (reasumując – między 26 lipca a 4 sierpnia) I tak cała moja praca, oszczędzanie poszło się [Edit] przez jakichś śmieci którzy nie potrafią uczciwie zarobić. Nie mam niestety aktualnych zdjęć samochodu więc wrzucam jedno z przed zakupu z wpisaną „ręcznie” rejestracją. Wiem, że szansa jest praktycznie żadna, ale jeżeli ktokolwiek jakimś cudem napotkał to auto gdzieś w okolicach Lublin – Warszawa proszę o info.
https://zapodaj.net/370a7cf942394.jpg.html
Jeżeli zauważycie że ktoś sprzedaje dużo części do takiego auta - dawajcie znać. Założyłem również do niego gaz tuż przed kradzieżą więc podejrzewam że ktoś będzie chciał opchnąć części od instalacji. Butla 56 litrów - średnica 63cm, wys. 22,5cm. Sterownik basic AC QBOX i tyle wiem bo akurat papiery od gazu jako jedyne były w aucie. |
Ostatnio zmieniony przez Bizi78 09-08-2021, 18:26, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|