|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Prośba o ocenę Lancera 1.5 i porady przy szukaniu auta |
Autor |
Wiadomość |
DaraSarS
Nowy Forumowicz
Auto: Brak
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-08-2021, 17:20 Prośba o ocenę Lancera 1.5 i porady przy szukaniu auta
|
|
|
Witam,
Planuję kupić Lancera i wpadło mi w oko takie oto ogłoszenie:
https://www.otomoto.pl/of...-ID6DZ71p.html?
Czy ktoś mógłby rzucić okiem na ten egzemplarz i powiedzieć co myśli (wydaję się podejrzanie tani)? Ja niestety jestem dość zielony w sprawach motoryzacji i dużo rzeczy mogę przeoczyć.
Dodatkowo mógłbym prosić o porady w postaci na co patrzeć w Lancerach i o co w szczególności wypytywać sprzedawcę?
Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi. |
|
|
|
 |
HUGIO
Forumowicz

Auto: Lancer CX3A '09 1.8 143KM+LPG
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 44 razy Dołączył: 04 Cze 2017 Posty: 1024 Skąd: jesteś?
|
Wysłany: 10-08-2021, 16:45
|
|
|
Mam wrażenie, że co 2 panel w aucie jest w innym odcieniu. Dodatkowo trochę słabo spasowana maska ze zderzakiem i zderzak z tyłu też nie siedzi idealnie. Dodatkowo nie masz zaznaczonej bezwypadkowości i według sprzedającego: Stan blacharski widoczny na zdjęciach - daje do myślenia. Też w oczy rzuca się to, że felgi z przodu są strasznie brudne, a te z tyłu czyste jak nowe (albo świeżo malowane).
Auto też jest niewiadomego pochodzenia, ma mały silnik i jest stare - dlatego taka cena.
Na co patrzeć? Na to samo, co we wszystkich autach, a w przypadku Japońskich sporą uwagę skupić na rdzy.
PS. Ten egzemplarz nie ma tempomatu i podgrzewanej szyby przedniej. |
_________________ Moje przygody z Lancerem sportbackiem: https://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=102303 |
|
|
|
 |
|
|