|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
terkotanie podczas hamowania |
Autor |
Wiadomość |
marcinp1983
Nowy Forumowicz
Auto: pajero 4
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 19-10-2021, 12:27 terkotanie podczas hamowania
|
|
|
Dziś podczas mocniejszego hamowania zauważyłem że z tylnej osi dochodzą dziwne dźwięki takiego jakby terkotania jakby ABS się odzywał ale to na pewno nie ABS bo nie hamowałem aż tak ostro aby zablokować koła ,czy miał ktoś podobny przypadek co to może być? Dodam że zostały wymienione klocki z tyłu i przodu plus zrobione zaciski przód |
_________________ Marcin |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 21-10-2021, 09:11 Re: terkotanie podczas hamowania
|
|
|
marcinp1983 napisał/a: | Dziś podczas mocniejszego hamowania zauważyłem że z tylnej osi dochodzą dziwne dźwięki takiego jakby terkotania jakby ABS się odzywał ale to na pewno nie ABS bo nie hamowałem aż tak ostro aby zablokować koła ,czy miał ktoś podobny przypadek co to może być? Dodam że zostały wymienione klocki z tyłu i przodu plus zrobione zaciski przód |
Mozę soć wpadło w zacisk, moze być coś w bębnie hamulcowym. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
|
|