Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Schowek na okulary w podsufitce
Autor Wiadomość
Rander 
Forumowicz

Auto: Outlander III PHEV
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 22-07-2022, 13:18   

acent napisał/a:

https://allegro.pl/oferta/schowek-na-okulary-mitsubishi-outlander-iii-10731195753

Jest tańszy i wystawiają fakturę. Oferta nieaktualna, ale można zawsze zapytać. Co więcej będziesz miał pewność, że płacą wszystkie możliwe podatki. Nawet zaoferowali gwarancję. Jak na części z demontażu to luksus.

Dziękuję :)
Chyba tego szukałem. Może nawet uda mi się znaleźć jakiś part number albo OEM, to jeszcze łatwiej będzie szukać.

Mnie nie chodzi tylko o podatki, chociaż czasem się wkurzałem, gdy przychód w miesiącu miałem mniejszy, niż suma opłat dla Państwa (ZUS, VAT, PIT). Chodzi mi przede wszystkim o zwykłą uczciwość sprzedawcy.

Adam.

rajan 
Forumowicz

Auto: Outlander III 2.2 DiD
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 26-07-2022, 15:36   

acent napisał/a:
Rander napisał/a:
1/ Prawa konsumenta dotyczą sprzedaży ...

https://allegro.pl/oferta/schowek-na-okulary-mitsubishi-outlander-iii-10731195753

Jest tańszy i wystawiają fakturę. Oferta nieaktualna, ale można zawsze zapytać. Co więcej będziesz miał pewność, że płacą wszystkie możliwe podatki. Nawet zaoferowali gwarancję. Jak na części z demontażu to luksus.

Dość wysokie to się wydaje, zmieści się w podsufitce?

[ Dodano: 26-07-2022, 15:43 ]
Rander napisał/a:
Chodzi mi przede wszystkim o zwykłą uczciwość sprzedawcy.

A jaka uczciwość może być w rzeczach z demontażu? Gość rozbiera i ciężko dokładnie wnikać w każdy element (o ile to jest w ogóle możliwe). Trzeba mieć z tyłu głowy, że są to części używane, z aut powypadkowych najczęściej, demontaż prowadzony jest często niechlujnie (zadrapania od wkrętaka, połamane zaczepy itp.). Chcesz w 100% dobrze i uczciwie - idź do ASO.

Odpowiedz do tematu