|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Otwieranie wszystkich zamków z guzika na klapie bagażnika |
Autor |
Wiadomość |
Adamer
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi ASX 1,6, 117KM
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-04-2023, 10:05 Otwieranie wszystkich zamków z guzika na klapie bagażnika
|
|
|
Cześć
Mogę zablokować wszystkie zamki tym guzikiem, ale już nie mogę otworzyć samochodu i muszę iść do przednich drzwi aby skorzystać z guzika przy klamce tych drzwi. Wygląda jak kwestia jakiegoś ustawienia, ale nie mogę się doczytać nawet w instrukcji.
Wersja auta bez stacyjki.
Pozdrawiam
Adam |
|
|
|
 |
Laknat
Forumowicz
Auto: ASM MY17
Pomógł: 13 razy Dołączył: 27 Lis 2018 Posty: 429 Skąd: Polska
|
Wysłany: 13-04-2023, 10:34
|
|
|
A naciskasz odpowiedni guzik? Bo tam są dwa .... |
|
|
|
 |
Adamer
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi ASX 1,6, 117KM
|
Wysłany: 13-04-2023, 10:58
|
|
|
W mojej wersji jest tylko jeden po prawej stronie od przycisku otwierania bagażnika. Myślałem, że działa jak te przy klamkach, ale jest jak opisałem, że mogę tylko zamknąć a już otworzyć nie da rady tylko migają kierunki.
[ Dodano: 13-04-2023, 11:04 ]
Dobra już rozpracowałem, w sumie to logiczne że jak chce się otworzyć z pozycji bagażnika to znaczy, że chce się też skorzystać z jego funkcji więc otwieranie samochodu następuje poprzez użycie przycisku otwierania bagażnika, a za to zamykanie już z przycisku obok służącego tylko do zamykania.
Proste - jak się już wie . Dzięki bo mnie zainspirowałeś do znalezienia rozwiązania. Temat zamykam. |
|
|
|
 |
micmal76
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander 2
|
Wysłany: 13-04-2023, 13:28
|
|
|
w Outlanderze z 2011 mam tak samo - i co ciekawe dzisiaj się nad tym zastanawiałem i testowałem pod sklepem |
|
|
|
 |
|
|