|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zakup Lancera 10 |
Autor |
Wiadomość |
gruszon18
Nowy Forumowicz
Auto: Subaru Legacy
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-04-2023, 17:43 Zakup Lancera 10
|
|
|
Witam wszystkich. Mam nadzieje że pomożecie mi rozwiać pewne obawy przed zakupowe, ale wszystko po kolei.
Od 4 lat jestem właścicielem Suabru Legacy IV z 2.0 w dieslu i w sumie złego słowa powiedzieć nie mogę , jednak w przypadku szybszej jazdy lub dłuższych tras z tyłu głowy siedzi że silnik w tym aucie ma mentalność obracać panewki. O ile ta konkretna jednostka jest znana z wykręcania panewek, to jednak wszystkie inne rodzaje jednostek napędowych Subaru również nie słyną z dłuższej żywotności. Kolega zachwalał mi Różnego rodzaju modele Volvo ale te auta do najładniejszych w mojej opinii nie należą - i z zewnątrz i z wewnątrz.
Dlatego skłaniam się ku autom JDM, bo stylistyka bardzo mi odpowiada ale potrzebuję się doinformować.
Jak to jest faktycznie z tymi autami Mitsubishi ? Faktycznie ruda tak bardzo je lubi , czy zwyczajnie to kwestia tego że ktoś odpowiednio nie zadbał o zabezpieczenie podwozia?
Kolejna kwestia to skrzynia biegów. Widziałem wersję Ralliart ale z tego co zdążyłem się dowiedzieć wersje tych aut występują jedynie ze skrzynią automatyczną a tak owej do tej pory unikałem jak tylko mogłem. Na co warto zwrócić zwrócić uwagę podczas oglądania takiego autka ? Jak rozpoznać problemy z tą skrzynią?
Na otomoto stoi kilka fajnych tych konkretnych modeli, z przebiegami w okolicach 100kkm i jestem bardzo skłonny je nabyć ale jednak chcę zasięgnąć języka zanim się wybiorę oglądać. Czy mogę liczyć na Waszą pomoc? 1 |
|
|
|
 |
|
|