|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
O3 i dokładamy Android auto |
Autor |
Wiadomość |
benicjusz
Forumowicz
Auto: O III 2.2 DiD AT AWD
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-07-2023, 13:17 O3 i dokładamy Android auto
|
|
|
Cześć, ze spryskiwaczami bardzo mi pomogliście bo je zamówiłem, może podzielicie się tematem Android Auto w O3 (MY2013).
Mam oryginalne proste radio RF, ma jakieś procesory DSP które w sumie fajnie działają, nie ma wbudowanej nawigacji ale ma BT.
https://zapodaj.net/plik-7bO60yIKSH
Zaczyna brakować mi rozwiązania jakim Android Auto, szczególnie gdy przejechałem się spory kawałek autem które ma takie rozwiązanie fabryczne, a to inny wymiar użyteczności i komfortu niż Navi na telefonie.
Ktoś kupił, wymienił na takie aftermarketowe chińskie urządzenie, fajnie aby AA był bezprzewodowy i działało sterowanie z kierownicy, wykorzystał wzmacniacz który chyba jest w aucie.
Czy fixować się na chińskie wodotryski, a wiadomo jak to czasem jest z wykonaniem i ich bezawaryjnością, a może poszukać oryginalnego radia z nowszego O3 - i tu kolejne pytanie czy takowe występowały i miały AA bezprzewodowy bądź przewodowy.
Jeśli macie w tej materii doświadczenie ciekaw jestem Waszego zdania i opinii co warto i czy warto. |
|
|
|
 |
mohinder
Forumowicz
Auto: Outlander PHEV 2016r
Kraj/Country: Ireland
Pomógł: 2 razy Dołączył: 24 Sty 2013 Posty: 445 Skąd: Limerick
|
Wysłany: 21-07-2023, 17:21
|
|
|
Porozmawiaj z forumowym fachowcem Tokyo. |
|
|
|
 |
Rander
Forumowicz
Auto: Outlander III PHEV
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 10 razy Dołączył: 04 Lis 2011 Posty: 371 Skąd: Dębica & Warszawa i nie tylko ;)
|
Wysłany: 21-07-2023, 23:45
|
|
|
mohinder napisał/a: | Porozmawiaj z forumowym fachowcem Tokyo. |
Tu masz przykłady, w tym mój Outek:
SDA |
_________________ Pozdrawiam.
Adam. |
|
|