|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Czujniki ABS na tylną oś. |
Autor |
Wiadomość |
karas09
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Grandis 2.4 2005r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-11-2023, 12:59 Czujniki ABS na tylną oś.
|
|
|
Siemka Maniaki. Mam problem ze swoim Grandisem. Wymieniałem wahacze z tyłu i okazało się, że dodatkowo muszę zakupić czujniki ABS ponieważ starych nie da się wyciągnąć z wahaczy. Problem polega na tym, że te czujniki są niedostępne. Znalazłem je na necie, ale przesyłka jest z Chin i cena to jakaś abstrakcja bo kosztują ok 400 zł za sztukę. Do Outlandera takie czujniki idzie kupić spokojnie do 100 zł i nie rozumiem z czego ta cena. Dlatego moje pytanie. Czy można dopasować te czujniki z innego Mitsubishi? Jeżeli tak to z jakiego?
Samochód to konkretnie Mitsubishi grandis 2.4, 2005 r. Vin JMBLNNA4W6Z000210
Pozdrawiam:-) |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24323 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 21011 Skąd: Częstochowa
|
|
|
|
 |
karas09
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Grandis 2.4 2005r
|
Wysłany: 24-11-2023, 08:26
|
|
|
Dziękuję za odpowiedzi:-) niestety zależało mi na czasie bo lipa jeździć teraz bez ABSu i wysyłka z Chin nie wchodziła w grę. Dzwoniłem też do serwisu ale ta cena mega zaporowa za kawałek kabla:-/ na szczęście wahacze poleżały na dworze, zmokly na deszczu i dostała się wilgoc przy czujnika h i jakoś udało się je wyciągnąć😁
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|