Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zmiana zwykłych lamp na full led
Autor Wiadomość
przypal 
Nowy Forumowicz

Auto: Phev
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 09-07-2020, 17:59   Zmiana zwykłych lamp na full led

Cześć. Mam pytanie kupiłem uszkodzonego Outlandera III 2019 rok z uszkodzonym przodem. W związku z tym, że lampy były uszkodzone kupiłem najnowsze full Led. Niestety nie działa regulacja wysokości. Z tego co czytałem to przy full ledach jest jakiś dodatkowy czujnik w zawieszeniu. Czy można to jakoś obejść lub dołożyć ten czujnik? Czy może istnieje możliwość podłączenia regulacji tak jak w zwykłych lampach. Z góry dzięki za odpowiedź. Ewentualnie proszę o info kto mógłby mi to ogarnąć. Jestem z Gniezna i mogę dojechać w promieniu 100 km

SZCZAW 
Forumowicz

Auto: O III 3.0 V6 z 2017
Wysłany: 10-07-2020, 18:04   

szukaj TOKYO, ale on rejon Katowic, zrobi wszystko, czasem przemieszcza się po kraju , można umówić spotkanie

przypal 
Nowy Forumowicz

Auto: Phev
Wysłany: 17-07-2020, 09:12   

SZCZAW dzięki za info. Wczoraj był TOKYO i oczywiście pełna profeska i wszystko ogarnięte. Polecam kolegę. :D 8)

AdamK1973 
Nowy Forumowicz

Auto: Outlander
Wysłany: 27-11-2023, 09:16   

przypal napisał/a:
SZCZAW dzięki za info. Wczoraj był TOKYO i oczywiście pełna profeska i wszystko ogarnięte. Polecam kolegę. :D 8)

Przypal mam pytanie czy żeby poziomowanie działało trzeba było zakładać czujniki przy kołach ,czy wystarczyło zmienić w programie ?,mam ten sam problem -zmiana z zwykłych na led

Odpowiedz do tematu