|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Podłokietnik w MSS |
Autor |
Wiadomość |
moskito
Nowy Forumowicz
Auto: mitsubishi space star
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-03-2024, 19:01 Podłokietnik w MSS
|
|
|
Witam,czy da się założyć oryginalny podłokietnik do fotela,który nie był wyposażony w niego od nowości?.Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
AidsD
Mitsumaniak

Auto: Space Star 1.6 MPI Comfort
Pomógł: 13 razy Dołączył: 18 Mar 2015 Posty: 1866 Skąd: Racibórz
|
Wysłany: 15-03-2024, 12:15
|
|
|
Da się tylko trzeba cały fotel rozebrać i do rusztu wspawać mocowanie na podłokietnik. Lepszą opcją jest kupić fotel z podłokietnikiem.
Kolega kombinował z uniwersalnym w tunel środkowy ale nie był zbytnio zadowolony z tego co pamiętam. |
|
|
|
 |
pablo eldiablo
Forumowicz

Auto: L200, Outlander
|
Wysłany: 22-03-2024, 11:26
|
|
|
Dawno temu, jak miałem MSS bez podłokietnika, kupiłem za grosze fotel z podłokietnikiem i przełożyłem tapicerkę ze swojego.
Poza tym pamiętam, że mój fotel oryginalnie nie miał pirotechniki, a ten z podłokietnikiem miał - i żeby gąbka w oparciu trzymała wyprofilowanie w miejsce airbaga przykręciłem wyciętą na wymiar kątóweczką blachę. Finalnie wyglądało jak fabryka Kolejny właściciel jeździł tym autem kolejne 10 lat, nic się nie urwało |
|
|
|
 |
szadol1
Nowy Forumowicz
Auto: SpaceStar 1.6 Benzin
|
Wysłany: 07-04-2024, 15:40
|
|
|
Ja zamontowałem uniwersalny podłokietnik na tunelu i szczerze mówiąc jestem bardzo zadowolony |
|
|
|
 |
|
|