|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Mitsubishi grandis 2.4, 2005 rok |
Autor |
Wiadomość |
scuter911
Nowy Forumowicz
Auto: Gandis
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-09-2021, 21:12 Mitsubishi grandis 2.4, 2005 rok
|
|
|
Witam
Mitsubishi grandis 2.4. Po wymianie czterech sąd dwa dni był spokój z Check. Po dwóch dniach zaś się zaświecił Check, komputer wskazał następujące błędy P0170, P0173 i P0125. Możecie podpowiedzieć od czego zacząć. I druga sprawa wymieniałem przednią szybę i po wyjeździe z warsztatu ujechaniu paru kilometrów wyłączyło się TLC po wyłączeniu zapłonu i włączeniu jest ok ale zaś po paru kilometrach wyłącza się i świeci. Myślę że szyba nie nic wspólnego że to zbieg okoliczności. Czy pomoże jak wymienię czujniki ABS. |
|
|
|
 |
CB4W_00
Forumowicz
Auto: Grandis 2.4+LPG/Colt 1,3+LPG
Pomógł: 4 razy Dołączył: 18 Kwi 2011 Posty: 292 Skąd: Złotoryja
|
Wysłany: 23-09-2021, 11:58
|
|
|
Jakiej marki sondy zakładałeś?
Kolega zamawiał do outlandera z tym samym silnikiem i jak się okazało sondy były marki NTY i miały źle poprowadzone połączenia we wtyczkach!
Jeżeli wymieniać to najlepiej na DENSO uniwersalne lub dedykowane.
Chińskie zamienniki omijałbym szerokim łukiem.
DOX-0113 sonda regulacyjna uniwersalna, takie dwie zmieniałem u siebi i pracują prawidłowo. |
|
|
|
 |
Anland
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Grandis 2005
|
Wysłany: 31-07-2024, 14:31
|
|
|
Dzień dobry
jestem nowa na forum proszę Was o pomoc w temacie tulei wahacza tylnego. Macie może miejsce w, którym dostanę je do Grandisa z 2005 r. ?
czy jest możliwe, że pasują do niego tuleje przedniego wahacza od Golfa 3 lub 4 ? |
|
|
|
 |
|
|