|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[1.6] Automatyczne zamykanie drzwi/problem z otwieraniem |
Autor |
Wiadomość |
StabiloBoss
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi ASX 1.6B 2012
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-12-2024, 16:59 [1.6] Automatyczne zamykanie drzwi/problem z otwieraniem
|
|
|
Witajcie, aktywowałem automatyczne zamykanie drzwi po przekroczeniu 20km/h. Chcę się upewnić czy wszystko jest ok, bo po przekroczeniu tej prędkości i potem zatrzymaniu się można otworzyć tylko drzwi kierowcy a wszystkie inne są zamknięte (słychać, że klamka drzwi kierowcy ciągnie i otwiera zamek, w innych drzwiach tego nie ma) i ciągnięcie za wewnętrzną klamkę reszty drzwi nic nie robi, trzeba otwierać całe auto z przycisku. To tak ma być czy czy szukać gdzieś usterki? W innych samochodach którymi jeździłem i mają ten system można normalnie otwierać wszystkie drzwi od środka a tu nic i to mnie zastanawia. |
|
|
|
 |
pitt63
Forumowicz pitt63
Auto: Mitsubishi ASX 1,6 Blue Sky Ed
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 19 razy Dołączył: 24 Lut 2020 Posty: 516 Skąd: Gliwice
|
Wysłany: 22-12-2024, 18:24
|
|
|
Tak ma być i tak pozostanie dopóki nie wyłączysz tej funkcji. Potrzebne Tobie to jest? |
_________________ piotr57 |
|
|
|
 |
|
|