|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
| Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
|
Dedykowane radio android do outlander II |
| Autor |
Wiadomość |
dev14
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander 2
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-10-2025, 10:18
|
|
|
| Podaj chociaż model radia, u mnie tak jest podłączone amp-ctrl do amp-cont i gra normalnie tz. sterowania osobno tyłem nie ma jak i subwoofer ale to mi zbyteczne, uważam że i tak gra lepiej niż fabryczne tylko odbiór FM jest na pewno trochę gorszy niż fabryka. Kupilem Sim orange na pare lat z500 gb za niecałe 40 zeta i online idzie radia i inne słuchać. Rockford też mam kupilem to radio z 2 postów wyżej 6/128 |
|
|
|
 |
kamilw321
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander 2
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-10-2025, 17:30
|
|
|
| Radio było z firmy ProJack A600, było bo zdecydowałem się go odesłać, podłączenie AMP-CON pod jakiekolwiek zasilanie powodowało buczenie głośników, próbowałem chyba wszystkich sposobów żeby to podłączać ale cały czas z tym samym skutkiem. |
|
|
|
 |
|
|
|