|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
| Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
|
Radio mmcs w12 |
| Autor |
Wiadomość |
milgor87
Nowy Forumowicz
Auto: outlander
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-10-2024, 08:07 Radio mmcs w12
|
|
|
Witajcie.
Jestem tu nowy i nic nie mogę znaleźć więc nudze zapytać...
Mam pytanie tego typu że kupiłem outlander parę dni temu. Jest w nim radio mmcs w12 i nie jestem w stanie połączyć się z telefonem wkładając USB do gniazda nie czyta USB są zapisane jakieś dane telefonów w nim i nie da się usunąć tego. Czy można jakoś ro radio zresetować czy coś?
Pomocy! |
|
|
|
 |
UrbanDrift
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Lancer
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: Wczoraj 15:33
|
|
|
| Najpierw spróbuj zrobić twardy reset przez odłączenie akumulatora na około 15–20 minut, często to przywraca ustawienia i pozwala usunąć zapisane telefony. Jeśli to nie pomoże, możliwe że potrzebny jest reset przez menu serwisowe albo aktualizacja oprogramowania w serwisie. Warto też sprawdzić, czy port USB nie jest tylko do odczytu muzyki z określonego formatu, bo nie każde urządzenie będzie wykrywane jak pendrive. |
|
|
|
 |
|
|
|