|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
| Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
|
Kupowane sercem, nie rozumem... |
| Autor |
Wiadomość |
ledziu
Forumowicz
Auto: Toyota/mitsu
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: Wczoraj 7:35
|
|
|
| Cytat: | | powinno pójść w miarę wiedząc gdzie siedzą spinki |
Bardziej myślałem o plastikach zewnątrz auta typu zderzaki, kierownice powietrza, listwy itp.
| Owczar napisał/a: | Kurtyna cała. Licytowałem raz z odpaloną kurtyna, ale z racji kosztów się poddałem. Kwoty idą w 30k na sama pirotechnikę chcąc zamówić części w pl - oczywiście poza ASO - np toyota-czesci czy 2407 to 30k. Kurtyny sa mega drogie - 7.5k sztuka, strzelają obie. Do tego czujniki, komp, napinacze plus poduszki foteli z jednej strony.
W USA nieco taniej, ale trzeba kombinować z pośrednikami i wysyłka pirtoechniki wymaga procedur - pośrednicy wysyłają to jak leci i można mieć problemy. |
Dlatego pytałem bo nietypowych, nowych aut cena piro potrafi zaskoczyć. Chociaż takich cen się nie spodziewałem
O i następna nauka
Sorki że zadaje pytania
Kolor trzy warstwy ? |
|
|
|
 |
Owczar
Forumowicz
Auto: CLS 450
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 282 razy Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 14432 Skąd: Pruszków
|
Wysłany: Wczoraj 7:51
|
|
|
Auto oba zderzaki ma w bagażniku. Rozebrane do wyceny.
Dlatego też zależało mi na manualu, zeby to poskładać jak należy.
Generalnie Lexusy w usa/Kanadzie idą bardzo wysoko - Afryka i Azja podbija mocno ceny. Druga sprawa, ze sporo z nich zostaje w Ameryce.
Ten mój ma sporo elementów uszkodzonych - poza tylnym błotnikiem wszystkie wymienne. Dużo zabawy dla mnie, sporo części potrzebne, ale dzięki temu bardziej opłacalny import. Co ciekawe, jak alfa, czysty tytuł.
Mnie ceny piro też zaskoczyły. W porównaniu do niemieckich marek jak bmw czy Mercedes - cena x3 porównując np do bmw x5. Cały czas mowa o nowej pirtoechnice.
Odnośnie koloru, w sumie to dobre pytanie, muszę sprawdzić. Może być 3 warstwy - kolejny koszmar lakiernika i mój 😂 |
|
|
|
 |
|
|
|