|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
| Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
|
Chcę powiedzieć, że... część IX REKOMBINACJA |
| Autor |
Wiadomość |
joujoujou
Forumowicz łysy i brzydki.

Auto: niebieskie
Kraj/Country: Ireland
|
Wysłany: Wczoraj 0:07
|
|
|
| Krzyzak napisał/a: | | jak nie zrzuci to się połamnie. | Podeprzyj jeśli się da. Zaszkodzić nie zaszkodzi, a pomóc może. | Marcino napisał/a: | | ale działa | Ważne że działa. Kolega planuje w przyszłości rozbudować sieć kamer, zatem switch z routera by nie wystarczył - postawiłem mu 24portowy, odzyskany z serwerowni. |
_________________ Pozdr,
jou
Gość, skomentuj niebieską corolkę.
Gość, skomentuj samochodzik na baterie! |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2, UU
Kraj/Country: Polska
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24696 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: Wczoraj 21:15
|
|
|
| joujoujou napisał/a: | | rozbudować sieć kamer, zatem switch z routera by nie wystarczył | do kamer to ja tylko PoE stosuję - eliminuję 2 kable na rzecz 1
piękny dzień dziś był, chociaż się nie zapowiadał a ja wreszcie zacząłem budowę wiaty - nowy nabytek, laser krzyżowy, to genialna rzecz |
|
|
|
 |
joujoujou

|
|
|
|
 |
To masz
Forumowicz
Auto: Outlander III 2012 2.2DID AT
|
Wysłany: Dzisiaj 14:42
|
|
|
Cześć,
czy ktoś może mi wyjaśnić dlaczego śruby mimośrodowe, służące do regulacji zbieżności tylnych kół są "zespawane" z tulejami? Wszystkie pozostałe tj. 20- 30 sztuk odkŕęca się ciężko, ciężej lub bardzo ciężko , ale można je odkręcić, a te cholerstwa są nie do ruszenia i trzeba ciąć? |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2, UU
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24696 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: Dzisiaj 16:11
|
|
|
| To masz napisał/a: | | dlaczego śruby mimośrodowe, służące do regulacji zbieżności tylnych kół są "zespawane" z tulejami | bo mają takie nacięcia wzdłuż gwintu i jak się tam pojawi rdza to trzyma wzdłuż całej długości śruby
 |
|
|
|
 |
joujoujou

|
Wysłany: Dzisiaj 16:33
|
|
|
Rdza jest wszędzie. Takie życie samochodów (i nie tylko).
Nie ogłaszam weekendu po raz któryś, bo to nie ja mam do tego prawo, ale nie mogę sobie odmówić ogłoszenia tygodnia urlopu! |
_________________ Pozdr,
jou
Gość, skomentuj niebieską corolkę.
Gość, skomentuj samochodzik na baterie! |
|
|
|
 |
|
|
|