|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
| Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
|
Nie mruga kierunkowskazami przy otwieraniu z pilota |
| Autor |
Wiadomość |
mohinder
Forumowicz
Auto: Outlander PHEV 2016r
Kraj/Country: Ireland
Pomógł: 3 razy Dołączył: 24 Sty 2013 Posty: 481 Skąd: Limerick
|
Wysłany: Wczoraj 22:36 Nie mruga kierunkowskazami przy otwieraniu z pilota
|
|
|
Witam
Zauważyłem, że przestał samochód mrugać kierunkowskazami przy otwieraniu z pilota. Przy zamykaniu mruga trzy razy. Ustawienie w menu jest takie, że ma mrugnąć raz przy zamykaniu i dwa przy otwieraniu a mruga trzy przy zamykaniu i wcale przy otwieraniu. O co chodzi? Gdzie szukać przyczyny?
[ Dodano: 05-06-2026, 17:29 ]
Połączyłem się z samochodem za pomocą MUT III i znalazłem błąd B120C Security alarm siren FlatBattery. Doczytałem, że syrena ma wewnętrzną baterię która właśnie się skończyła. Nie da się wymienić samej baterii bez rozbierania syreny. Można wymienić całą syrenę lub bawić się w rozebranie i wymianę w sposób inwazyjny. Ale nie o to chodzi. Nie wiem gdzie owa syrena się znajduje. Raz piszą, że gdzieś w podszybiu ale tam jej nie znalazłem, piszą też że za nadkolem lewym lub prawym. Nie uśmiecha mi się rozbieranie w ciemno. Czy ktoś wie gdzie jest dokładnie ta syrena? Auto to Outlander III PHEV z 2016 roku. |
|
|
|
 |
pitt63
Forumowicz pitt63
Auto: ASX 1,6 Blue Sky Edytion Pb
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 21 razy Dołączył: 24 Lut 2020 Posty: 583 Skąd: Gliwice
|
|
|