|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
| Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
|
zwarcie po wymianie filtra |
| Autor |
Wiadomość |
qbas62
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander 2,4
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 28 Lis 2011 Posty: 65 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 21-06-2026, 19:43 zwarcie po wymianie filtra
|
|
|
| Witam. Po wymianie filtra kabinowego i powietrza zasysanego do silnika coś się stało, że rozładowuje mi akumulator na maksa. na drugi dzień zero prądu. Po pomiarach wyszło, że pobór ma ponad 5 amperów. Sprawdzalem po kolei bezpieczniki i wyszło, że pobór jest na tych dwóch bezpiecznikach w żółtym boksie czy czymś takim. Jak się ten boks wysunie do góry to jest ok. Jutro będę rwał tego boksa bo chyba normalnie to nie da się go wyjąć i wtedy zobaczę na którym jest zwarcie, nr 22 czy 23. Dziwne jest to, że stało się to po wymianie filtrów, nic z elektryką nie robiłem, może miał ktoś taki przypadek i co to może być. |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: Kia Venga 1.6Pb 125KM 2019r.
Pomógł: 826 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 21202 Skąd: Częstochowa
|
|
|
|
 |
qbas62
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander 2,4
Pomógł: 1 raz Dołączył: 28 Lis 2011 Posty: 65 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 21-06-2026, 23:15
|
|
|
| Dzięki za post. Mam pytanie czy pod podstawą bezpieczników w komorze silnika są jeszcze jakieś przekażniki i od czegp bo coś tam cyka ale pewnie sam będę musiał to sprawdzić |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: Kia Venga 1.6Pb 125KM 2019r.
Pomógł: 826 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 21202 Skąd: Częstochowa
|
|
|