|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
| Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
|
Kupno Galanta- czy warto? |
| Autor |
Wiadomość |
wojsad25
Nowy Forumowicz
Auto: galant
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-08-2026, 15:53 Kupno Galanta- czy warto?
|
|
|
Witam, mam możliwość kupna Galanta ze sprawdzonego źródła.
Wersja 2.5 V6 z gazem, skrzynia automat. Z automatem jest taki problem, że do prędkości ok. 120km/h coś stuka w skrzyni.
Przebieg 460 tys. 2002 rok.
Wersja jest dość bogata i powiem szczerze kusi mnie to auto, ale obawiam się ewentualnych wydatków na naprawę/wymianę skrzyni, no i ten przebieg trochę duży
Ruda zaczęła dopiero wychodzić i nie jest w jakimś tragicznym stanie, ale w perspektywie kilku lat trzeba by się tym zająć.
Cena 6 tys.
Co sądzicie o takim aucie w tych pieniądzach? dodam, że obecnie mam czym jeździć, ale już jakiś czas szukam dużego autka w automacie i akurat ten trafił się od znajomego. |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2, UU
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 656 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24741 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 14-08-2026, 20:38
|
|
|
Ruda w tym aucie to się panoszy okrutnie i o ile silnik jest super, to niestety będziesz ciągle walczył z rdzą. I to nie tylko taka powierzchowna, bo tu np. potrafią się wyrwać mocowania amortyzatora, pęknąć wahacze czy lać woda przez nieszczelną czerpnię powietrza.
Ze skrzynią to dosyć dziwne - dziwne, że tylko do tej prędkości... |
|
|
|
 |
|
|
|