|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
| Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
|
[Cari 1.8] Potrzebuję rad przed kupnem Carismy 1.8 MPI |
| Autor |
Wiadomość |
VexerW
Nowy Forumowicz
Auto: Renault Megane 2
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: Wczoraj 22:26 [Cari 1.8] Potrzebuję rad przed kupnem Carismy 1.8 MPI
|
|
|
Witam, znalazłem Mitsubishi Carisme 1.8 MPI GLX Sport na OLX za podejrzane 2250zł oraz z przebiegiem równie podejrzanym 110k km. Przebieg okazał sie sprawdzony, a cena wynika z kończącego sie OC za kilka dni i sprzedający zamierza pozbyć sie samochodu żeby nie płacić. Jade pociagiem az 800km zeby ja obejrzec zanim ja zezlomuje, wiec potrzebuje porady co do ogledzin i powrotu. Na co glownie zwracac uwage przy 1.8MPI? Sa jakies konkretne rzeczy ktore powinienem dokladnie zbadac zanim wyjade w trasę powrotną? Czy to auto w ogole bedzie w stanie tyle przejechać nawet jesli jest w niezlej kondycji? Musze rozwiac troche swoje watpliwosci, wiec przychodze prosic o pomoc tutaj.
https://www.olx.pl/d/ofer...5-ID1bH54h.html |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2, UU
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 656 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24742 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: Dzisiaj 7:38
|
|
|
| Zapytaj co było robione przy silniku, bo osłony kolektora to przy tym przebiegu nie zeżarła rdza, zatem wyrzucili pewnie przy okazji jakiegoś remontu (tylko po co, skoro 110k to żaden przebieg dla tego silnika). I po co ta narzuta na pokrywę zaworów... |
|
|
|
 |
|
|
|