|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
| Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
|
Outlander IV PHEV dyskusja ogólna |
| Autor |
Wiadomość |
Lotnik1414
Forumowicz
Auto: Pajero II 2.8 / Outlander IV
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 21 Lis 2018 Posty: 211 Skąd: Strzebiń / Gdańsk
|
Wysłany: Wczoraj 10:53 Outlander IV PHEV dyskusja ogólna
|
|
|
Witajcie
pozwolę sobie rozpocząć temat IV generacji.
Z tego co się dowiedziałem w polsce jest ok. 120 Samochodów na dzień pisania tego posta.
Nie będę komentować cen na tle chińskiej konkurencji ale to może być jeden z ostatnich samochodów tej marki w europie który jest prawdziwie japoński (wiem o współpracy z nissanem itd.)
Założenia wydają się być ok 2.4 wolnossące 136koni robi prąd do dwóch silników elektrycznych plus przy większych prędkościach napędza przednią oś. jak w praktyce?
jeździłem na jazdach testowych i... kupiłem...
Zobaczymy jak będzie się spisywał.
Samochód w pewnym momencie przeszedł drobny lifting widoczny chyba tylko we wnętrzu nie udało mi się ustalić kiedy to nastąpiło.
Zapraszam do dyskusji |
|
|
|
 |
waran73
Forumowicz
Auto: m.space runner 93r. 1.8b
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 8 razy Dołączył: 06 Mar 2010 Posty: 215 Skąd: przemysl
|
Wysłany: Wczoraj 20:21
|
|
|
Szanowny panie kolego Lotnik-Pozdrowienia i gratuluje zakupu...Dyskutować to i byłoby o czym..ale z kim ? Pewnie wielu chciałoby mieć to auto,ale niewielu je ma! To ty jak troche pojezdzisz to napisz jak to się sprawuje, porównamy do naszych Phevów III poprzedniej generacji..Ciekawe jak wydajność jazdy na samym prądzie, zużycie paliwa. Bądz miły i zrób foto pod podłogą bagaznika i pod bagażnikiem..będziem wiedziec gdzie i jaka butla na lpg wlazłaby.. ....etc.itd.. |
|
|
|
 |
|
|
|