Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Hubeeert
24-02-2007, 12:03
opinia o Mitsubishi L200 '97
Autor Wiadomość
siedemjeden
[Usunięty]

Wysłany: 07-11-2005, 09:39   opinia o Mitsubishi L200 '97

Chciałbym kupić to auto. Prośba o Waszą ocenę. Z góry wielkie dzięki.
http://www.auto.pl/?kod=18GHH

Piotruś Pan
[Usunięty]

Wysłany: 07-11-2005, 10:22   

To powodzenia :lol: Ja tylko mogę pomazyć o takim aucie bo nie stać mnie na zakup i utrzymanie tego pięknego samochodu. :roll: Co do oceny to na zdjęciu prezentuje się dobrze ale ostateczna ocena stanu faktycznego należy do Ciebie lub specjalistów po fizycznym zetknięciu sie z tym konkretnym egzemplażem L200. Ogólnie autko o wielu możliwościach i zastosowaniach, raz siedziałem tylko za kierownicą takiego L200 i obiektywnie stwierdziłem że pomimo bardzo dużych gabarytów zewnętrznych wydaje się troche ciasny w środku szczególnie z tyłu , może to tylko złudzenie ale napewno to jest moja opinia. Reszta należy do Ciebie :lol:

Jackie 
Mitsumaniak
Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 07-11-2005, 11:08   

Generalnie samochód bardzo fajny i użytkowo nie do zdarcia. Przebieg samochodu jednak dość duży i może się okazać, że docisk sprzęgła jest do wymiany (jedna z niewielu ale cykliczna wada pojazdu) Cena z drugiej strony jest w miarę zachęcająca, bo przecież jest ceną wyjściową i podlegającą naegocjacji. Tak czy inaczej nie kupiłbym takiego auta bez gruntownego testu w ASO (c.a. 150zł) Także pomysł na samochód bardzo dobry - stan techniczny do ustalenia i cena pewnie do negocjacji ;)
Pozdrawiam

c24rny
[Usunięty]

Wysłany: 07-11-2005, 11:18   

L200 jest calkiem fajnym autkiem i jesli jest mozliwosc kupienia takiego to nie zastanaiwaj sie tylko jedz obejrzec w jakim stanie jest auto... gabarytowo jest calkiem spory, w srodku miejsca jest, ale z tylu jednak jest troche ciasno... co do paki to calkiem spora. Jak cos to mozna zawsze zrobic bude z laminatu na pake i wtedy z tylu bedzie miejsce na roznego rodzaju szpej jak bedziesz chcial gdzies jechac w trase. Jak bedziesz jechal po fure to wez ze soba jakiegos mechanika zeby mog sprawdzic faktyczny stan auta, albo jedz do ASO... lepiej wydac raz 150 zlotych niz potem dokladac do auta... jak juz bedziesz mial misia to sie pochwal ;)
Pozdrowka

RAFUROS 
Forumowicz

Auto: L 200 INTENSE
Wysłany: 07-11-2005, 22:17   

Fura rewela!Znajomy ma i jest b.zadowolony w porównaniu z moim Pininkiem jest olbrzymia choć w środku rzeczywiście można się zdziwić :shock: ale oczywiście bez przesady! :wink: Miejsca sporo no i paka całkiem,całkiem.Fura prezentuje się naprawde okazale i robi wrażenie :roll: ale tak jak piszą SPRAWDŹ ją koniecznie bo nie wiadomo co kto z nią wyrabiał.Powodzenia-jak będzie ok to bierz a potem opowiedz co i jak! 8)

Odpowiedz do tematu