Zamknięty przez: Hubeeert 17-06-2007, 22:17 |
Prosba raczej do Panów na tym forum |
Autor |
Wiadomość |
arekp
Mitsumaniak

Auto: inny
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-06-2007, 00:30
|
|
|
zachar napisał/a: | a tak na powaznie chce to zrobic przy calej jej rodzince oraz mojej |
Nie rob tego przy rodzinie. To nie film amerykanski ... dziewczyna i tak bedzie miala duzego stresa.
Zaryzykuje rade, ze skoro nie wiesz jak to zrobic to nie powinienes jeszcze tego robic. Tak na prawde to Ty ja powinienes znac najlepiej, Ty powinienes wiedziec w jakiej sytuacji mogloby jej sprawic to najwieksza przyjemnosc ... i moglbym tak jeszcze wymieniac.
To nie zaden z nas ma sie zareczyc tylko Ty.
Nie ma uniwersalnego sposobu. Jedni wkladaja pierscionek w ciasto - ryzykujac, ze panna sie udlawi, inni przywiazuja kotkowi/pieskowi pierscionek do szyji - ryzykujac, ze zwierzak po prostu da noge Inni po prostu mowia 'ej, mala ... wyjdziesz za mnie?'
Zastanow sie jak ona lubi spedzac czas, skoro wiesz, ze bedziecie w Insku to zastanow sie czy byliscie tam wczesniej, czy bylo jakies wyjatkowe miejsce w ktorym tam byliscie a moze jakas konkretna sytuacja, ktora ja zaskoczyla. |
_________________ odszkodowania.pl serwis z bezpłatną wiedzą i poradami w zakresie samodzielnego uzyskania odszkodowania |
|
|
|
 |
stanik
Mitsumaniak

Auto: Volvo S60 2.4i
|
Wysłany: 16-06-2007, 00:33
|
|
|
i tutaj podpisuję się wszystkimi kończynami pod słowami Arka. Najważniejsze to wiedzieć co Ona chce, jakby Ona to widziałą (przynajmniej w ogólnym zarysie) bo tak Twój wyszukany pomysł, który się sprawdził w 34 innych zaręczynach może się rozminąć z oczekiwaniami Twojej Połówki.
Pozdrawiam |
_________________ #0175/KMM
Carisma 1.8 SOHC 115KM GLX (Pb +LPG)
SPRZEDANA 30.08.2007
AB RH+
Canon 350D + KIT 18-55mm + Sigma 18-200 OS + Canon 50mm 1.8 |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
|
Wysłany: 16-06-2007, 02:03
|
|
|
boze, zareczac sie ??
sufit ci spadl na glowe ??
a jak jestes pewien co robisz to rycerska zbroja pozyczona z teatru |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
|
Wysłany: 16-06-2007, 07:17
|
|
|
Ja tam po prostu wbiłem się w gajerek, kupiłem wielki bukiet pięknych róż i pierścionek (wcześniej na wymiar cichcem jakiś inny mojej niuni sobie zmierzyłem ) no i pewnego razu zupełnie niezapowiedziany i niespodziewany wpadłem do niej do domu Totalne zaskoczenie było i oczy jej się zrobiły wielkie jak 5 złotych. Na kolana i później było już z górki a w tym roku minie nam 9 lat po ślubie - coć po prawdzie razem jesteśmy chyba 12 lat. I ciągle jest super. |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24327 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 16-06-2007, 10:34
|
|
|
kup jej pierscionek z diamentem, a jej mamie kwiaty
przy kolacji popros o cisze, po czym zapytaj, czy zostanie Twoja zona i jak sie zgodzi, to daj pierscionek |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
|
Wysłany: 16-06-2007, 11:27
|
|
|
Krzyzak napisał/a: | jak sie zgodzi, to daj pierscionek |
a jak nie to skoncz jesc i wyjdz |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
|
|
|
|
 |
yaro1976
Mitsumaniak Bądź człowiekiem!

Auto: EA5W 2,5`99 SE Tiptronic + LPG
|
Wysłany: 16-06-2007, 11:41
|
|
|
hmm,, mój kolega zrobił w sposób następujący: ma kolegoów w policji, więc pewnego razu zabrał swoją panią na przejeżdżkę samochodem, jadą a tu zajeżdża im droge patrol policji, jakieś tam zarzuty koledze rzucają, wciągają go do suki, w sposób dośc zdecydowany, jej karzą zaostać w samochodzie, ona w stresie wydzwania już po rodzinie, po dłuzszej chwili proszą ją do "Poloneza", a tam kolega na kolanach z pierścionkiem w zębach!!! dziewczyna nie wiedziała po prostu co powiedzieć ! wielki szok, potam bluzgi na niego za stres potam razem na kolanach wśród uścisków i pocałunków! Potem gratulacje od władzy i zaręczyny odczynione, a wspomnienia na całe życie!
Zazdroszę koledze pomysłowości
A tobie kolego rzyczę wszstkiego naj na nowej drodze życia.
yaro |
_________________ Primo: "Traktuj innych tak jak sam chciał byś być przez nich traktowanym!" |
|
|
|
 |
dm17 [Usunięty]
|
Wysłany: 16-06-2007, 12:48
|
|
|
Zachar ja też bym odradzał przy rodzicach - to jest Wasza chwila i powinniscie się nią cieszyć a tak bedziecie skrępowani, zestresowani i nie bedzie takiego efektu
W zaręczynach tak naprawde najwazniejszy jest moment zaskoczenia - tak aby wybranka sie nie spodziewała, a jak sie rozpłacze to znaczy ze efekt został osiągnięty
Co do wpisu Akbiego to sie z nim zgadzam - wiesz to jest decyzja na cały życie (teoretycznie) i dobrze jest poznać wybraną osobę, samemu z nia pomieszkać z dala od rodziców bo wtedy sie Ją poznaje, a tak u rodziców to życie jest piękne. |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

|
Wysłany: 16-06-2007, 13:13
|
|
|
dm17 napisał/a: | tak aby wybranka sie nie spodziewała, a jak sie rozpłacze to znaczy ze efekt został osiągnięty |
no wiesz to zalezy z jakiego powodu sie rozplacze czy ze szczescia ze jej sie oswiadczyl, czy tez moze ze zlosci, bo co on sobie mysli, ze niby ja jego zona dm17 napisał/a: | W zaręczynach tak naprawde najwazniejszy jest moment zaskoczenia |
to ja mam pomysl niech przyjdzie do Ciebie na nocke . wiesz pokazesz jej swoja kolekcje znaczkow, potem plyt i zasniecie . podczas gdy ona bedzie spala Ty wyciagnij pierscionek i ja obudz ( jakis chlast w glowe albo cos moze tez byc szturchniecie ) , ona taka zaspana
a Ty : "ozen sie ze mna "
ona " Zachar nie majacz , spij dalej "
Ty " no wyjdz za mnie "
ona "Zachar porozmawiamy jutro "
no i moze jakos ja tam przekonasz powiedz ze nie dasz jej spac poki sie nie zgodzi wyjsc za Ciebie |
|
|
|
 |
Karwoś
Mitsumaniak
Auto: Ford C-Max Hybrid 2.0
|
Wysłany: 16-06-2007, 13:20
|
|
|
Rafal_Szczecin, Twoje pomysły to mnie zwalają z nóg - pomysł ze szturchnięciem i chlastem w głowę to jak dla mnie bomba -
A najlepiej to zrobić podczas największej kłótni - w najgorszym momencie zadajesz pytanie z innej beczki - i ciekawe - zamuruje - zanimówi czy zemdleje |
_________________ Lancer 2,0 '04 Automat. - już u nowego właściciela
Czas może na Space Stara dla żony? |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

|
Wysłany: 16-06-2007, 13:26
|
|
|
Karwoś napisał/a: | Rafal_Szczecin, Twoje pomysły to mnie zwalają z nóg - pomysł ze szturchnięciem i chlastem w głowę to jak dla mnie bomba - |
bo Zachar to taki wesoly chlopak jest, to mu probuje wymyslic cos wesolego, z "jajem"
Karwoś napisał/a: | A najlepiej to zrobić podczas największej kłótni - w najgorszym momencie zadajesz pytanie z innej beczki - i ciekawe - zamuruje - zanimówi czy zemdleje |
hehe
albo mam inny pomysl powiedz jej ,ze musicie powaznie porozmawiac ( ona przygotowana pewno na najgorsze ) , spotykacie sie a Ty jedziesz z takim tekstem , ze jakis czas temu poznales dziewczyne, zakochales sie z nia i chcesz z nia spedzic reszte zycia ( ona juz pewno ryczy, mysli ze to koniec ) a Ty nagle bach na kolana , dajesz brylanta i mowisz ze ta dziewczyna jest ona , i czy zgodzi sie za Ciebie wyjsc |
|
|
|
 |
dm17 [Usunięty]
|
Wysłany: 16-06-2007, 13:51
|
|
|
Rafał skoncz bo umre ze śmiechu |
|