|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
SE k750i |
Autor |
Wiadomość |
Meteo [Usunięty]
|
Wysłany: 13-05-2007, 21:01
|
|
|
Polecam fajna strone do telefonow SE , wiele ciekawych rzeczy mozna na niej znalezc do swoich telefonow np tapety , motywy , gry itd itd
SE CENTER |
|
|
|
 |
skaja [Usunięty]
|
Wysłany: 14-05-2007, 17:31
|
|
|
Wiesh Meteo zazdroszcze ci takiego telefonu juz powiedziałem mamusi i obiecała ze mi taki kupi Nie nom a tak powaznie naprawde super telefon nic wiecej nie potrzeba duzy wyswietlacz super focie z kartami słyszałem ze tesh da sie poszalec GRATULUJE DOBREGO WYBORU |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 4108 Skąd: Grudziądz
|
Wysłany: 17-05-2007, 17:07
|
|
|
przedluzylem umowe w abonamencie i dostalem k800i za zeta. calkiem fajnie choc zaczarowali z tym abonamentem oczywiscie.. nie daja 160min wszedzie +440 orange tylko dziala to zamiennie.. a w oddziale orange wcale mi tego nie zaznaczyli...
No ale telefon zdecydowanie wart uwagi
Pozdrawiam
Firek |
|
|
|
 |
Meteo [Usunięty]
|
Wysłany: 17-05-2007, 19:25
|
|
|
Firebee Napisz po paru dniach cos o tym telefonie jak sie sprawuje i jakie wrazenia z uzytkowania bo ciekawi mnie wlasnie takie porownanie K750i do K800i , wiem ze K800i wypadnie lepiej ale pytanie brzmi o jak wiele lepiej |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

|
Wysłany: 19-05-2007, 12:07
|
|
|
pewnie az tak sie nie rozni.. wyglad inny. wyswietlacz wiekszy (kumple jak pisalem wszyscy maja 750i, wiec porownac moge), menu nieco inne, aparat 3.2mpix (wada- klapka od aparatu otwiera sie w kieszeni - wszyscy na to narzekaja), ogolnie najlepszy chyba w tej cenie telefon. poki co jak zwykle nie mam czasu na wglebianie sie w parametry telefonu i to co on moze, wiec wypowiem sie moze za tydzien, dwa.. zadowolony oczywiscie jestem.
Pozdr
Firek |
|
|
|
 |
Meteo [Usunięty]
|
Wysłany: 19-05-2007, 23:59
|
|
|
Jezeli jestes zadowolony to to jest najwazniejsze |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

|
Wysłany: 18-06-2007, 12:26
|
|
|
moze jeszcze jedna nowinka, przedluzylem drugi numerek telefonu (żonci) i za 40zł dziabłem całkiem fajnego se p990i.. Raczej mozna go porownac do k750 niz do k800. Tzn jakosc dzwieku gorsza, aparat 2mpix, no ale reszta wiadomo.. dziala na symbianie, czyli palmtopik.. kombinuje podlaczenie tomtoma do niego i bedzie szansa na navi..
fotka z k990i: (pomniejszona do możliwości forum)
pozdrawiam
podsumowując do standardowego używania najbardziej zadowolony byłbym z k800i (żona go przejęła:P) - jest naprawde odjazdowy:) |
|
|
|
 |
|
|