Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[ALL] Dywaniki welurowe
Autor Wiadomość
Marino 
Mitsumaniak
żółte niepozorne

Auto: Colt CJ0 1.3 twenty
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 10-05-2007, 15:51   

o i to był klasyczny przykład jak marnotrawi się cudzą pracę, co więcej, dobrze wykonaną pracę... to jeszcze poczekamy na zdjęcia i to będzie chyba na tyle w tym temacie...:(

Looky
[Usunięty]

Wysłany: 10-05-2007, 16:01   

A gość, z którym gadałem swego czasu przez tel. wydawał się mieć głowę na karku... :/ Sami sobie zrobili problem, bo mogli zarobić teraz niezłą kasę. Zrobienie szablonu zajęło mi ok. 30 min, trzeba pokleić gazety, zaopatrzyć się w nóż i nożyczki i ostrożnie wycinać. Ja wziąłem stare dywniki, które miałem w aucie przy zakupie i te, które wcześniej zamawiałem i również wg nich wycinałem. Tyłu właściwie w ogóle nie mierzyłem.

I pomyśleć, że miałem napisać do DARMAG, żeby odesłali mi szablon razem z gotowymi dywanami...

Obiecane zdjęcia:

Myślę, że jeszcze nic straconego, trzeba po prostu wykonać szablon, chociaż w tym momencie nie wiem czy nie lepiej przesłać go do kogoś innego. Z wiadomych względów...

Rado
[Usunięty]

Wysłany: 10-05-2007, 16:52   

to moze zrobmy ten szablon i wyslijmy grupowe zamowienie na te dywaniki? :) ja moge zrobic szablon ale nie wiem czy dam rade w ten weekend, a w tygodniu to na pewno nie, jesli juz to nastepny weekend, co wy na to?

klapciaty
[Usunięty]

Wysłany: 13-05-2007, 23:41   

Wydaje mi się,że to dobry pomysł.Jeśli zrobisz takie szablony jak Looky , to ja też się pisze na dywaniki.Tymbardziej,że dosyć mam już takich które mi ciagle się obsuwają,nie pasują itp. Tylko trzeba to wszystko jakoś sprawnie zorganizować.

Rado
[Usunięty]

Wysłany: 14-05-2007, 14:13   

niestety w ten weekend nie dalem rady, mam nadzieje ze w ta sobote bede mogl wykonac te szablony, proponuje zaczac robic liste chetnych na te dywaniki, ewentualnie mozna poszukac inna firme z innymi wzorami, ale koniecznie z logiem mitsubishi, a nawet przydalbym sie tez napis "colt", wrzucajcie liste chetnych oraz propozycje co do firmy, pozdrawiam

DiPi
[Usunięty]

Wysłany: 25-06-2007, 09:57   

czy temat umarł ???????????

Rado
[Usunięty]

Wysłany: 25-06-2007, 20:19   

niestety, narazie nie mam czasu na wyciecie szablonow, mam ostatni tydzien sesji wiec moze w nastepnym tygodniu to zrobie i sie odezwe, ale nie obiecuje... :(

DiPi
[Usunięty]

Wysłany: 26-06-2007, 06:38   

Rado napisał/a:
niestety, narazie nie mam czasu na wyciecie szablonow, mam ostatni tydzien sesji wiec moze w nastepnym tygodniu to zrobie i sie odezwe, ale nie obiecuje... :(

a to luz, ja też zabiegany (remont chaty) dlatego na forum pytam a nie sam tnę kartonik :? a co do sesji TO POWODZONKA !!!!!!!!

Odpowiedz do tematu