Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Czy jest jakiś ogólnodostępny podjazd w Łodzi?
Autor Wiadomość
miszozon
[Usunięty]

Wysłany: 11-05-2007, 15:16   Czy jest jakiś ogólnodostępny podjazd w Łodzi?

Witam. W Łodzi mieszkam od niedawna i tak jak w tytule mam pytanie dotyczące podjazdu. Wiem, że czasami coś takiego budowano np. na osiedlach. Nie widzi mi sie jeździć do mechanika tylko dlatego aby mi podniósł samochód. Mieszkam w śródmieściu ale wiadomości dotyczące wszystkich namiarów mile widziane.

Z góry dzięki.
Pozdrawiam

tommi
[Usunięty]

Wysłany: 11-05-2007, 21:20   

przy zajeździe na rogach jest napewno tam koło strykowskiej, ale wydaje mi się że chyba zagrodzony, ale trzeba by sprawdzić...

Chooper 
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 11-05-2007, 21:37   

nie wiem, czy czasem na przybyszewskiego nie ma...

a na pewno jest na parkingu strzezonym przy rokicińskiej nieopodal puszkina, a myślę, że za drobną opłatą pan pilnujący by Cie wpuścił ;)

ja tam podjazd jak narazie robie sobie sam, ale we wakacje kopie kanał ;)

mitutoyo
[Usunięty]

Wysłany: 12-05-2007, 04:32   

Na Kilińskiego przy rondzie z Broniewskiego,jakies 50-100 metrów od ronda w stronę cenrum

miszozon
[Usunięty]

Wysłany: 12-05-2007, 19:32   

dzięki za info. Muszę wjechać na chwilę, bo ostatnio wymieniałem sworznie, poduszki i tuleje w przednich wahaczach, a jednak dalej mi coś ostro nawala. Pewnie łącznik, tuleja stabilizatora albo kierownicze.

drozek
[Usunięty]

Wysłany: 26-06-2007, 22:38   

Ten podjazd na stacji Orlenu, na Strykowskiej przy cmentarzu jest czynny. Jest zagrodzony lancuchem ale to dlatego,ze jest teraz platny. Kosztuje chyba 2-3 zl.

Odpowiedz do tematu