|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Czy jest jakiś ogólnodostępny podjazd w Łodzi? |
Autor |
Wiadomość |
miszozon [Usunięty]
|
Wysłany: 11-05-2007, 15:16 Czy jest jakiś ogólnodostępny podjazd w Łodzi?
|
|
|
Witam. W Łodzi mieszkam od niedawna i tak jak w tytule mam pytanie dotyczące podjazdu. Wiem, że czasami coś takiego budowano np. na osiedlach. Nie widzi mi sie jeździć do mechanika tylko dlatego aby mi podniósł samochód. Mieszkam w śródmieściu ale wiadomości dotyczące wszystkich namiarów mile widziane.
Z góry dzięki.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
tommi [Usunięty]
|
Wysłany: 11-05-2007, 21:20
|
|
|
przy zajeździe na rogach jest napewno tam koło strykowskiej, ale wydaje mi się że chyba zagrodzony, ale trzeba by sprawdzić... |
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-05-2007, 21:37
|
|
|
nie wiem, czy czasem na przybyszewskiego nie ma...
a na pewno jest na parkingu strzezonym przy rokicińskiej nieopodal puszkina, a myślę, że za drobną opłatą pan pilnujący by Cie wpuścił
ja tam podjazd jak narazie robie sobie sam, ale we wakacje kopie kanał |
_________________ MZR 2.0 DOHC (2005) LF-DE 110 KW
Mini Cooper R55s - 1.6T - 120 KW |
|
|
|
 |
mitutoyo [Usunięty]
|
Wysłany: 12-05-2007, 04:32
|
|
|
Na Kilińskiego przy rondzie z Broniewskiego,jakies 50-100 metrów od ronda w stronę cenrum |
|
|
|
 |
miszozon [Usunięty]
|
Wysłany: 12-05-2007, 19:32
|
|
|
dzięki za info. Muszę wjechać na chwilę, bo ostatnio wymieniałem sworznie, poduszki i tuleje w przednich wahaczach, a jednak dalej mi coś ostro nawala. Pewnie łącznik, tuleja stabilizatora albo kierownicze. |
|
|
|
 |
drozek [Usunięty]
|
Wysłany: 26-06-2007, 22:38
|
|
|
Ten podjazd na stacji Orlenu, na Strykowskiej przy cmentarzu jest czynny. Jest zagrodzony lancuchem ale to dlatego,ze jest teraz platny. Kosztuje chyba 2-3 zl. |
|
|
|
 |
|
|